REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Asociatul patronului Nuba din Mamaia, numit administrator la compania de stat Conpet SA

Asociatul patronului Nuba din Mamaia, numit administrator la compania de stat Conpet SA

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 13951

Prahoveanul Mihai Andrei Zaman, partener de afaceri cu Alexandru Nanu, patronul clubului Nuba din Mamaia, a fost numit administratorul unuia dintre cele mai importante companii de stat din România, Conpet SA Ploiești. Zaman este, printre altele, și asociatul majoritar al Affichage România SRL, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața publicității stradale din țară.

Conpet SA Ploiești a numit în funcțiile de administratori provizorii pe Florin Daniel Gravrilă și Mihai Andrei Zaman, care completează astfel Consiliul de Administrație din care mai fac parte Mihai Adrian Albulescu, Nicușor Marian Buică, Cristian Florin Gheorghe, Luminița Doina Kohalmi Szabo și Oana Cristina Tănăsică.

Nou-venitul Mihai Andrei Zaman se află la prima funcție într-o companie de stat și are puternice legături la malul mării. Zaman este patronul Affichage România SRL, aflată acum în insolvență; în februarie 2022, administratorul judiciar al Affichage, una dintre cele mai importante firme de publicitate stradală din România, a scos la vânzare o barcă cu motor aflată în Portul Tomis, în schimbul a 10.000 de euro.

Nanu de la Nuba, un nume greu în PSD

Mihai Andrei Zaman este asociat și în Romanian Billboard Network SRL, o altă cunoscută firmă de publicitate, alături de Alexandru Ștefan Nanu, cei doi mai împărțind și Take Media SRL, Topmedia Grup SRL și Efect Media SRL.

Alexandru Nanu este patronul clubului Nuba din Mamaia și fiul lui Cornel Nanu, primarul PSD din Cornu, Prahova, locul preferat al foștilor premieri PSD Adrian Năstase și Victor Ponta. Nanu a fost, de asemenea, vicepreședinte TSD Prahova și un apropiat al lui Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, doi dintre ”greii” județului în care prietenul Zaman a ajuns acum șef la companie de stat. Același Nanu este și beneficiarul mai multor contracte de milioane de euro din bani publici, în special de la primăriile din București.

Conpet SA este o companie strategică de stat, ca operator al sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte pentru coloși precum OMV Petrom, Rompetrol sau Lukoil. Compania a raportat pentru 2021 afaceri de 412,7 milioane lei și un profit net de 52 milioane lei, cu peste 1.500 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ziarul Libertatea sunt date salariile nesimtitilor care lucreaza la Conpet sa O parte din ei, eram curios ce salarii ala cu nume de t**c care a fost director acum citiva ani, plagiatorul?
0
1
Pentru ,stere ,Chiru papu
0
0
E plina politica de miliardari socialisti si saracani de dreapta.democratie
0
0
toti m***e se baga pe functii inalte cred ca este ca la nuba sau ca la oi.
1
0
Si uite asa, de 30 de ani, tara noastra s-a dus pe plua. Si voi va plangeti.
2
0
Conpet SA colcaie de incompetenti, incepind de la paznic si terminind cu Consiliul de administratie
2
0
Faptul ca a bagat firma in insolventa ll recomanda pentru consiliul de administratie? Ce nenorociti conduc tara asta.
2
0
Platiti taxe si impozite fraierilor
2
0
si in interiorul conpetului sunt promovate nulitatile. pacat!
2
0
Conpet SA, se scufunda incet si sigur!
2
0
ce cauta in consilii de administratie daca e mare patron?...siktir psd
0
0
Da .*****a pozeaza in fotomodel asta este sfidare nimic nou sub soare. .Exptima nimic ,tabularasa
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436