REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Asociatul unui funcționar din primăria lui Cristian Radu a câștigat un nou contract... la Primăria Mangalia!

Asociatul unui funcționar din primăria lui Cristian Radu a câștigat un nou contract... la Primăria Mangalia!

Andreea CONDURACHE 16 decembrie 2023 | 00:00 3957

Societatea Transbuilding SRL, deținută de Ghinescu George Vlad, a primit un nou contract de la Primăria Mangalia. De data aceasta, firma condusă de asociatul unui angajat al Primăriei se va ocupa de lucrările de demolare ale construcțiilor ilegale de pe domeniul public și privat al municipiului. Valoarea contractului este de 25.221 de lei, fără TVA. Vă reamintim că, afaceristul Ghinescu este asociat cu Eliza Cucu, o colegă de partid a lui Radu, șefa de Serviciul de Așezăminte Culturale, Biblioteci și Evenimente din cadrul Direcției Cultură și Sport Mangalia.

Asociatul unui functionar din primaria lui Cristian Radu a castigat un nou contract... la Primaria Mangalia!demolare garaje

Transbuilding SRL, o firmă înființată în anul 2001 de afaceristul Ghinescu George Victor, a reușit să obțină un nou contract de la Primăria Mangalia. Și de această dată, achiziția a fost realizată prin cumpărare directă, fără organizarea unei licitații electronice. Firma se va ocupa de lucrările de demolare și ridicare a amplasamentelor ilegale de pe domeniul public și/sau prival al municipiului Mangalia, fiind vorba despre construcțiile tip garaj. Valoarea contractului este de 25.2221 de lei, fără TVA, contractul fiind semnat în cursul zilei de 14 decembrie 2023.

Societatea Transbuilding SRL a fost înființată în anul 2001 și are sediul în Mangalia, pe Șoseaua Constanței. Victor George Ghinescu este administrator și unic asociat al societății. Afaceristul Ghinescu este asociat cu o colegă de-a primarului, atât în primăria, cât și în partid, în firma Vexx Advertising & Souvenir SRL, fiind vorba despre Eliza Cucu, care deține 20 de părți sociale.

Asociatul unui functionar din primaria lui Cristian Radu a castigat un nou contract... la Primaria Mangalia!Eliza Cucu, Șef Serviciu Așezăminte Culturale, Biblioteci și Evenimente, în cadrul Direcției Cultură și Sport Mangalia

Eliza Cucu, colegă cu Radu Cristian

Eliza Cucu este Șef Serviciu Așezăminte Culturale, Biblioteci și Evenimente, în cadrul Direcției Cultură și Sport Mangalia, subordonată Consiliului Local Mangalia. Coincidență sau nu, Eliza Cucu este și vicepreședintele PNL Mangalia, structură condusă tot de primarul Radu Cristian.

Conducerea PNL Mangalia a fost votată în anul luna iunie a anului 2021, pentru o perioadă de 4 ani. Alături de cei 2 menționați anterior, din echipă mai fac parte și Luca Lucian, Nichita Lucian, Andrei Daniel Sorin, Filip Dumitru, Nicu Iulian, Ioniță Dragoș și Ungurean Ioan. În Biroul Politic Local sunt Drăgoi Iulian, Ali Leila, Dinu Mihaela, Duca Gheorghiță, Ilie Ioana, Stan Linica, Popa Edvica și Banu Gabriel. Funcția de trezorier este ocupată de Ciuraru Valentin, iar din BPL mai face parte, de drept, și viceprimarul Dragoș Angelescu.

Asociatul unui functionar din primaria lui Cristian Radu a castigat un nou contract... la Primaria Mangalia!proiectele de hotărâre privind supraimpozitarea

Afaceristul Ghinescu, supraimpozitat de Primăria Mangalia

În 2021, conform unor proiecte de hotărâre ale Consiliului Local Mangalia din 2020, afaceristul Ghinescu a fost supraimpozitat.

„Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500 % a impozitului pe teren, începând cu anul 2021 pentru terenul situat în Mangalia, str. General Vîrtejanu nr. 1C și 1F , jud. Constanța, aparținând lui GHINESCU GEORGE-VICTOR, ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.”

„Proiect de hotărâre privind majorarea cu 300 % a impozitului pe clădire, începând cu anul 2021 pentru clădirea situată în Mangalia, str. General Vîrtejanu, nr. 1C și 1F – clădire condensatori atmosferă, rezervor apă extratabulară C5, rezervor apă extratabulară C4, centrală termică, gospodărie apă, atelier, bazin stație, clădire C1, județ Constanța, aparținând lui GHINESCU GEORGE VICTOR, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să fi aflat RC că acesta este ultimul mandat de primar al Mangaliei ?!
1
0
Pai ... cum sa le explicam dobitocilor... nu mai construiti ilegal fel de fel de maghernite pe domeniul public, garduri pe langa blocuri sa faceti gratare si ... nu va mai exista nici un altfel de contract.
1
0
Cristian Radu pare a fi noul Brailoiu. Ghici cine urmeaza?
2
0
25000 lei adica 5000 euro Asta da stire de senzatie.Cum domnule nu au facut licitatie? Sunteti fie p****i facuti gramada fie cineva va plateste sa scrieti de rau de Radu fie practicati santajul.
4
3
Sa bage banii în contul salariaților doamna' amantă a lui Radu....Alinuțo' știm ca tu nu ai nevoie de bani pe data de 15' ale lunii (că doar ai cel mai mare salariu din țară ca manager de spital) ....dar noi avem ! O excroacă , o impertinentă și bineînțeles o prostituată care conduce spitalul din Mangalia
8
1
I-a dat cu dedicatie
3
0
Hoții pe fata, fără pic de teama știind ca nimeni nu-i va face rău având acoperire colegi de la Garda ... și partida ce a beneficiat la împărțire bunurilor din acest oraș!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510