REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Asta da ofertă! Un bărbat oferă cazare la mare turistelor... cu plata în natură!

Asta da ofertă! Un bărbat oferă cazare la mare turistelor... cu plata în natură!

Deria ISLEAM 2 august 2024 | 00:00 690

Atenție! Acest dezaxat a dat țepe mai multor persoane, folosindu-se, cel mai probabil, de un nume și o poză false! A postat câteva fotografii cu un apartament din Mamaia Nord pe care l-ar fi închiriat cu 300 de lei. Mai mult, i-a propus unei turiste care voia cazare la mare și care l-a abordat, în urma anunțului postat, să-i dea gratis apartamentul pentru 6 nopți, dacă aceasta ar fi acceptat să-i dea... „altceva” la schimb.

Asta da oferta! Un barbat ofera cazare la mare turistelor... cu plata in natura!mesajul prin intermediul căruia bărbatul a propus turistei cazare gratis, în schimbul a 6 nopți cu el

Țeparul a făcut mai multe victime!

Mai mult ca sigur, profilul creat de către individ era unul fals, folosindu-se de date de identitate și fotografii ale altcuiva. Sfatul autorităților în astfel de situații este să ne asigurăm că persoana este reală și să nu facă astfel de tranzacții fără a cere un bon fiscal, o factură sau o altă certitudine că nu este vorba despre o înșelătorie.

Asta da oferta! Un barbat ofera cazare la mare turistelor... cu plata in natura!Apartamentul pe care individul îl închiria fictiv

Ce au spus câțiva dintre oamenii care și-au luat-o

Una dintre victimele individului spune: „Era cât pe aici să punem banii în cont, dar am mai discutat cu alte persoane și exact în aceleași perioade închiria și altora și cerea aceeași sumă avans. De evitat! Ce este îngrijorător este faptul că nu se pot verifica dacă sunt adevărații proprietari...”

„Ieri parcă am mai văzut o postare că dă țeapă, a luat banii, apoi a dat block oamenilor, trebuie dat pe mâna poliției.” declară altcineva.

Propuneri... indecente!

După ce că a dat țeapă atâtor persoane, s-a gândit să întindă coarda și mai mult și să-i propună unei femei, care se arătase, inițial, interesată de apartament, să petreacă... o seară cu el!

Asta da oferta! Un barbat ofera cazare la mare turistelor... cu plata in natura!Conversația dintre țepar și femeie

Asemenea persoane sunt de-a dreptul dezagreabile. Astfel, când vine vorba de tranzacții pe internet sau „la negru”, cel mai bine este să evităm să plătim dacă nu suntem siguri că vom primi bunul sau serviciul respectiv și că sursa este una sigură, verificată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce zice ? pe asta si pe alti escroci ca el de ce nu-i salta nimeni ? nu de sfaturi avem nevoie ci de curatenie
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768