REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Asta-i mai lipsea! George Simion, ajuns din urmă de amenzile din campanie

Asta-i mai lipsea! George Simion, ajuns din urmă de amenzile din campanie

Replica API 9 februarie 2022 | 00:37 3153

Dacă, acum ceva timp, Replica de Constanța vă semnala că doi foști ”aurari”, Marian Saioc și Maria Șandor, au început să conteste amenzile primite la Constanța, iată că șeful AUR, George Simion contestă amenzile primite la Tulcea. Astfel, el a contestat o amendă primită pe 11.11.2020, atunci când politicianul a organizat în Piața Civică din Tulcea o adunare publică cu caracter electoral, fără a a avea aprobare.

George Simion

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis respingerea plângerii contravenționale împotriva procesului verbal de contestare și sancționare a contravenției ca neîntemeiat. Sentința a fost dată pe 17 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

George Simion

Motivarea lui George Simion

George Simion a arătat că, în sarcina sa, s-a reținut că a organizat în Piața Civică din Tulcea o adunare publică cu caracter electoral întrucât acesta este un candidat din partea partidului A.U.R., la alegerile pentru Parlamentul României, nedeclarând și neînregistrând intenția de a desfășura o adunare în acest sens, având în vedere și contextul pandemiei Covid-19, fiind sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 2.000 lei. Politicianul a spus că în data de 11.11.2020 nu a organizat o adunare publică, ci, fiind în trecere, s-a deplasat împreună cu câțiva colegi de partid în Piața Civică din Tulcea pentru a împărți câteva pliante, moment în care s-au adunat mai mulți simpatizanți. Petentul a precizat că, chiar dacă s-ar considera că a fost vorba despre o adunare, tot nu ar fi trebuit să declare și să înregistreze acel eveniment întrucât desfășurarea campaniei electorale reprezintă excepție.

Instanța a respins cererea reclamantului

Instanța a reținut că, Astfel cum rezultă din cuprinsul procesului-verbal, petentul a fost sancționat pentru fapta de a organiza o adunare publică în Piața Civică din municipiul Tulcea fără a lua măsurile privind diminuarea impactului de risc, respectiv pentru a restrânge sau evita astfel de adunări, persoanele prezente la fața locului nepurtând în mod corespunzător masca de protecție și nerespectând distanțarea fizică. Astfel, există corespondență între textul de lege încălcat, menționat în cuprinsul procesului-verbal contravențional și fapta săvârșită de petent. Deși instanța a încuviințat petentului toate probele solicitate în dovedirea susținerilor formulate prin plângere și a respectat principiul contradictorialității, aceasta nu a reușit să răstoarne prezumția de care se bucura procesul-verbal de contravenție contestat sub aspectul temeinicei acestuia, situația de fapt reținută fiind corespunzătoare realității. Instanța nu poate reține argumentul petentului în sensul că nu a organizat o adunare publică, ci era doar în trecere prin municipiul Tulcea de vreme ce probele administrate contrazic situația de fapt prezentată de acesta.

Citește și CUPLUL de SCANDALAGII din CONSTANȚA a început să CONTESTE AMENZILE! VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simion dinti albastri are numai infractiuni si amenzi. Numai tampitii il voteaza
2
0
s-ai pupi in kur pe astia din Aur ofticosule
2
2
Are analizele la zi?
3
5
Cautati video cu ala din AUR care nu stie sa citeasca si depunea juramantul. Calin Balabasciuc. Aia e adevarata fata a AUR.
20
3
Solutia e sa-i biciuim pe astia din AUR in public. Sa nu mai vina rusii pe pamantul nostru! Sau trasi in teapa live pe spu.t.ni.k
22
3
Cum cine e George Simion? E capitanul lor! E noul Corneliu Zelea Codreanu reincarnat, dupa 2 saptamani in Vaslui, pardon Vrancea. Go heil hitler in hell, Georgica!
10
8
Jos vechii sus noii
2
4
Cine e george simion?
10
7
Asta e un alt Dragnea, cum ajung skursurile astea in parlament, nu stiu!
11
10
Vinde Aurul si plateste amenda!
8
11
Aur si Dragnea sunt solutia
6
25
Poate ca va regasiti in diskursul AUR, dar asta era si ideea. AUR si rusii v-au intins o capcana, cum spune Putin mereu, NU AVETI CUM SA REFUZATI. Ei va spun ce vreti sa auziti, dar au dat dovada inca de la inceput ca una zic si alta fac.
31
10
Aruncati un ochi la ideologia AUR pe pagina lor de wiki. AUR vrea sa ne scoata din UE si NATO si sa mergem sub talpa Rusiei. Deschideti ochii, v-au aruncat praf in ochi cu tricolorul, cu unirea. Porosenko a vrut sa dea Ucraina pe mana Rusiei si era presedinte. Sa nu aveti indoieli, asta va face si huliganii AUR. Plus ca aur cere bani de la simpatizanti. O sa ramaneti si f... si fara bani...
36
11
Nici eu nu-l suport. Dar il doare in cot pe el, ca nu da din banii lui... Cerseste donatii de la sustinatorii lui si plateste din aia. Nu vedeti ca are mai mult comportament de vlogger decat de politician? A mintit ca isi doneaza salariu si ca el traieste din donatiile simpatizantilor. Dar s-a dovedit ca minte mai mult decat Ponta si ca nu isi doneaza salariul.
32
10
Cu cat il mancati de cwe mai mult cu atat il va vota lumea
19
27

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303