REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.1° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
33.1° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

AstraZeneca, dată în judecată de o femeie pentru o posibilă vătămare postvaccinală

AstraZeneca, dată în judecată de o femeie pentru o posibilă vătămare postvaccinală

Victor ROTARU 27 iunie 2023 | 09:10 822

O femeie din Germania dă în judecată compania farmaceutică AstraZeneca solicitând daune în valoare de cel puţin 150.000 de euro pentru durerea şi suferinţele prin care a trecut după ce a fost vaccinată cu vaccinul AstraZeneca împotriva COVID-19, transmite luni DPA.

AstraZeneca, data in judecata de o femeie pentru o posibila vatamare postvaccinala

Reclamanta a declarat în faţa unei instanţe din Mainz că a suferit pierderea completă a auzului după ce a primit vaccinul în martie 2021, la vârsta de 40 de ani. Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere în afara instanţei.

Femeia a povestit că imediat după vaccinare a simţit furnicături în degete şi că i-a amorţit faţa, simptome care au făcut-o să se simtă ca un pacient cu accident vascular cerebral. Avocaţii care reprezintă AstraZeneca au încercat să respingă procesul.

Judecătoria districtuală va anunţa dacă mai este nevoie de expertize pentru a clarifica evaluarea risc-beneficiu a cazului la 21 august. Judecătorul a anunţat că este de asemenea posibil ca în aceeaşi dată să fie formulată o decizie a instanţei, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu o sa primeasca nimic si eu locuiesc in Germania si inainte de vaccin a trebuit sa semnez un formular cum ca am fost informat de posibile reactii adverse ale vaccinului si nu voi avea nici o pretentie in caz ca vaccinul va avea reactii adverse si ca mine tozi cetateni germani caci formularul era standard,pai aici au fost unele fabrici la care patronul spunea:"nu esti vaccinat anticovid numai vii la munca",iar pentru personalul din sistemul medical si azilele de batrani tot asha,vaccinarea era obligatorie;pai daca femeia asta castiga va dati seama ca s-ar crea un precedent si ar veni milioane de oameni care au suferit din cauza vaccinului anticovid sa ceara despagubiri si daca s-ar acorda despagubiri in Germania ar veni cu pretentii si oameni din alte tari dupa principiul"ce ma nemti sunt oameni si noi englezi,francezi,americani,ect suntem niste animale pe care s-a testat un vaccin,cum au fost evrei si t****i pe care au facut experimente medicale doctori lui Hitler ?".
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712