REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
30.3° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Atac armat la Mangalia! Doi scandalagii au spart geamurile unui restaurant; au încercat să fugă din țară!

Atac armat la Mangalia! Doi scandalagii au spart geamurile unui restaurant; au încercat să fugă din țară!

Mirela PASCAL 20 august 2024 | 10:39 2570

Marți, 20 august, dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și distrugere.

Atac armat la Mangalia! Doi scandalagii au spart geamurile unui restaurant; au incercat sa fuga din tara!

Perchezițiile au avut loc în municipiul Mangalia și comuna 23 August. Astfel, în urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 9 august a.c., în jurul orei 05.00, cei doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi provocat distrugeri geamurilor unui restaurant din municipiul Mangalia, folosind o armă cu bile.

La data de 19 august a.c., bărbații au fost depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce ar fi încercat să treacă granița. În urma efectuării perchezițiilor a fost ridicată o armă neletală cu bile metalice. Totodată, autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor. Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii.

Atac armat la Mangalia! Doi scandalagii au spart geamurile unui restaurant; au incercat sa fuga din tara!arma scandalagiilor, confiscată de polițiști

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replicacka, o adunatura de asa zisi jurnalisti incompetenti, retaaardati, p****i, unii chiar corupti, platiti de terti etc Stire de rahat, atac armat cu prastia :)))
3
3
Era Ghigat Costel
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212