REPLICA ONLINE CONSTANTA

18° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului și Radio Dobrogea

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului și Radio Dobrogea

A.F. 17 februarie 2024 | 10:39 2667

Paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului“ și „Radio Dobrogea“ au fost supuse vineri unui atac din partea unui cont „de afacere“ intitulat „US Media“, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite. Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției. Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual, adminii fiind eliminați din sistemul paginii de către falsul admin „US Media“.

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului si Radio Dobrogeacaptură pagina de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului“

„Pentru că ieri paginile de Facebook «Arhiepiscopia Tomisului» și «Radio Dobrogea» au fost supuse unui atac din partea unui cont “de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație. 

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului si Radio Dobrogeacaptură pagina de Facebook „Radio Dobrogea“

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel.

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului si Radio DobrogeaArhiepiscopia Tomisului

Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre.

Toți administratorii noștri de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul admin «US Media», ca urmare a avertismentului difuzat acum o oră.

Atac informatic asupra paginilor de Facebook ale Arhiepiscopiei Tomisului si Radio DobrogeaHacker

Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual“, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
seifurile cu baniii fraierilor pacalati la fiecare sfant .Au salarii date de stat ce mai tebuie imbuibatilor? Miliarde de lei sifonate de acesti "mari credinciosi".care vin apoi cu trei pungi de pachete si rechizite si fac pe mariii milostivi."Sparte" verificate conturile bancare de catre autoritati .confiscat tot ce nu pot justifica.incepand de la acea lumanare data in biserica cu 2 lei netaxata fiscal,pomelnice etc.
1
0
Au furat fișierul cu pomelnice?
12
2
Nu ne intereseaza de barbarii astia. O sa se duca si moda asta cu popii.
13
7
E ok as a hotomanul cu barba. Securistul constantei
13
6
Sa necacam pe biserica romana escroaca care prosteste p****i.
8
6
Atac cibernetic ,au furat datele personale ale "Savetelor",amazoanele fanatice ale lui Teodosie
14
3
Golaneala de doi lei a precurvitului,ce mari secrete au ca sa fie atacati ,poate sa vada comisioanele si spagile pe care le ia satana
18
6

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364