REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Atac la o casă de amanet! Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajat. Video

Atac la o casă de amanet! Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajat. Video

A.F. 13 ianuarie 2024 | 11:01 5865

Atac la o casă de amanet din Capitală. Un bărbat mascat l-a stropit cu benzină pe angajatul casei. Surse din poliție spun că atacatorul este acum căutat.

Atac la o casa de amanet! Un barbat mascat l-a stropit cu benzina pe angajat. VideoAtacul, surprins de camerele de supraveghere din casa de amanet

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din casa de amanet. Pe imagini se vede un bărbat cu șapcă pe cap, mascat și cu mănuși care intră și îl stropește pe angajatul amanetului cu o substanță adusă într-o sticlă.

Acesta nu a reușit din fericire să aprindă focul, se dezechilibrează și fuge din casa de amanet, iar după el iese angajatul, care a și sunat imediat la 112.

Criminaliștii au strâns probe de la fața locului. Autorul atacului nu ar fi lăsat amprente, dovadă că s-a pregătit pentru acest atac, însă anchetatorii încearcă să strângă orice fel de probe pentru a afla cine este atacatorul.

În paralel, a fost audiat și angajatul casei de amanet, iar polițiștii au cerut sprijin și încearcă acum să refacă traseul bărbatului și să îl găsească pentru a vedea exact cine este, și de ce a vrut să dea acest atac în amanet, ce urmărea cu exactitate.

Atacul a avut loc în Sectorul 3

„La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18:10, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în incinta unei societăţi comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut faţa acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locaţia”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la adresă s-au deplasat de urgenţă poliţişti, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi depistării bărbatului în cauză, scrie digi24.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa inteleg ca in tara au rams doar academicieni e lingvistica?? of,si cand ma gandesc la sud-estul judetului Constanta...pe la Dobromir ,Cerchezu..si asa mai departe ... Nici macar hoti aia nu pot fi... au poate da ,dar tufe :).Nu inteleg de ce tre sa vina aia din occident. De fapt ce e cu ,,boala '' asta? Asa se vb de covid ca vi se aduce din vest, iar aia din vest fugeau de tine ca dai tu covid. Bine ca in final nu era nimic de dat si de luat.A fost o mascarada precum teroristii la dec 89. Un dusman invizibil si inexistent
1
0
Atentzie pentru patroni caselor de amanet,salile cu pacanele si proprietari de vile scumpe,au venit bombardieri din U.E.si baietzi merg la pont,adica ashtia nu sunt hotzi de buzunare sau daia care fura din magazine,baietzi joaca in alta Liga,este ca diferentza dintre angajatzi pe salariu minim si speciali din Romania.
10
0
Au venit valorile din exil
8
0
era un tanar probabil scolit in u. e . cu experienta poate si de la ferma dracilor nici un pensionar sau trecut de saizeci de ani nu se apuca de asa ceva mai mult ca sigur
5
0
despre aceasta stire incredibila ? si adrian nastase ?
6
1
sia futut norocu
7
0
Toate casele de amanet sunt conduse de infractori care dau tepe.
8
0
Oricum votăm Noua Dreaptă și nu se va mai întâmpla nimic pe viitor
3
11
Și bineânțeles o să scrie-ți că era un tânăr...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510