REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
29.9° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Atac mafiot în Halkidiki-Grecia, o stațiune frecventată de români. Video

Atac mafiot în Halkidiki-Grecia, o stațiune frecventată de români. Video

Mirela PASCAL 19 august 2024 | 13:43 2417

Opt oameni au fost arestați, sâmbătă și duminică, după ce au împușcat și înjunghiat mai multe persoane într-un bar din Halkidiki, stațiune preferată de românii care merg în Grecia.

Atac mafiot in Halkidiki-Grecia, o statiune frecventata de romani. Video

Autoritățile elene îl caută în continuare pe trăgătorul implicat în incidentul la barul de pe plajă din Halkidiki, unde unul dintre bulgarii răniți rămâne în stare gravă, potrivit presei elene.

Atac mafiot in Halkidiki-Grecia, o statiune frecventata de romani. Video

Armata din Chaniotis l-a arestat și pe Kiril Kirov, cunoscut drept „rusul”, care ar avea legături cu Christophoros Amanatidis, cunoscut și sub numele de „Taki”.

Înregistrări de la camerele de securitate ale barului au fost difuzate de presa greacă, în imagini observându-se că mulți clienți au filmat incidentul. Poliția nu a furnizat încă informații oficiale, spunând că ancheta continuă.

Implicații ale mafiei bulgare

Rapoartele inițiale, scrie adevarul.ro, sugerau că altercația a fost legată de disputele mafiei bulgare. Autoritățile încă nu l-au identificat pe trăgător sau nu au confirmat dacă cei implicați în altercație se cunoșteau dinainte.Direcția anchetei și probele prezentate instanței vor determina rezultatul, dar astfel de infracțiuni grave din Grecia presupun pedepse grele, inclusiv închisoare.Ekathimerini scrie că trei noi arestări au fost efectuate de poliție duminică în legătură cu împușcăturile care a avut loc vineri seara la un bar de pe plajă din zona Haniotis din Halkidiki.

Proprietarul bulgar, în vârstă de 55 de ani, împreună cu alți doi patroni ai barului de pe plajă, care au fost răniți de focuri de armă, au fost arestați sub acuzația de încăierare. Toți trei sunt tratați sub pază la spitalul Polygyros, în timp ce ancheta asupra incidentului este în desfășurare.

Sâmbătă, cinci bulgari despre care se presupune că sunt autorii împușcăturii au fost arestați și se confruntă cu multiple acuzații, inclusiv cauzarea de vătămare corporală periculoasă.

Video 1:

Video 2:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Romania era ceva normal.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212