REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Atacatorii care au desfigurat o tânără, în București, și au lăsat-o inconștientă, sunt de negăsit

Atacatorii care au desfigurat o tânără, în București, și au lăsat-o inconștientă, sunt de negăsit

Andreea CONDURACHE 26 februarie 2024 | 08:41 822

Autorii atacului sângeros din Centrul Vechi sunt în continuare de negăsit. Polițiștii s-au întors să ia probe din locul unde tânăra a fost desfigurată în bătaie și abandonată.

Atacatorii care au desfigurat o tanara, in Bucuresti, si au lasat-o inconstienta, sunt de negasitimagine surprinsă la fața locului

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeia ar fi fost agresată, duminică dimineața. Aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale iar femeia se află în prezent internată într-o unitate medicală din Capitală.

Anchetatorii au ridicat inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se identifica cine sunt agresorii.

Medicii spun că este un miracol că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă.

Polițiștii încearcă reconstituirea momentelor dinaintea atacului. Din datele de până acum aceștia bănuiesc că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pedeapsa este ridicol de mica trebui sa faca mai mult de 90 de zile de spitalizare ptr o pedeapsa putin mai mare si nici aia cine stie ce ceea ce e foarte greu de indeplinit legile sunt facute de infractorii din parlament ptr ca sa-i protejeze pe infractorii si dementii din strada nu ca sa protejeze populatia cinstita si normala
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510