REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Atacatorul cu maceta de la shaormerie, reținut pentru 24 de ore

Atacatorul cu maceta de la shaormerie, reținut pentru 24 de ore

Valentina CAMARA 22 aprilie 2023 | 17:13 4115

Bărbatul care l-a atacat cu o macetă pe angajatul shaormeriei din București a mers singur la Poliție pentru a se preda. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Atacatorul cu maceta de la shaormerie, retinut pentru 24 de ore

Agresorul s-a predat la Secția 11 de Poliție, unde a mers împreună cu avocatul său, urmând ca acesta să fie dus la audieri, conform unor surse judiciare. Bărbatul l-a atacat pe angajatul shaormeriei din București cu o macetă, în timpul unui conflict izbucnit din cauza unei femei care și-a exprimat nemulțumirea față de un produs comandat.

După o discuție în contradictoriu, bărbatul a intrat în local și l-a atacat pe unul dintre angajați. Câteva secunde mai târziu, angajatul, un cetățean nepalez, a ripostat, însă agresorul a scos de sub haine o macetă și s-a năpustit asupra lui.

După atac, angajații au încercat să fugă din shaormerie, unul dintre aceștia lovindu-se puternic la cap. La scurt timp, polițiștii au ajuns la fața locului, însă bărbatul a fost de negăsit. Sâmbătă, 22 aprilie a.c. agresorul a mers singur la Poliție, urmând să fie dus în fața procurorilor, pentru audieri, potrivit știripesurse.ro.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță Poliția Capitalei.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-ți mai place shaorma... Avea glicemia scăzută fomistul, dacă îi făcea bulănoasa aia în colanți o iahnie de fasole era cuminte.
2
1
Da, angajeaza nepalezi pentru ca unor romani le miroase munca, mai bine stau acasa, pe cuibar, ca are cine munci in locul lor, sa aiba scoala, spital si ajutoare sociale.
2
0
Cum privește pieziș, parcă-i fiul nelegitim al lui Jean Paler. Auzi justificare, poartă cuțit pentru că "a avut și el probleme" adică s-ar fi simțit în pericol și în cofetărie sau în aprozar.
4
0
traim vremuri tulburi si intr o societate bolnava , plina de violenta si nepasare in care fiecare face ce vrea , fara sa mai respecte nici o regula , doar smecheri si incultura peste tot , in felul asta disparem ca natie .
7
1
Acesta este nivelul de educație.
6
0
Pai daca angajeaza toti neavenitii ca i plateste mai putin
3
9
Dar si nepalezul sau ce natie era angajatul a avut mare tupeu sa loveasca un roman la el in tara
4
16
A fi dement inseamna a fi important. Ca vorbim de nivelul de jos sau de sus al societatii, relatiile bazate pe marlaneala sau agresivitate tin sa devina ceva normal. Traim o perioada de remisie a civilizatiei,cum a mai fost in epocile negre ale istoriei. Fireste,in cazul de acum,particular,degradarea este a noastra,nu a altora. Corect,toata planeta a cam luat-o razna,insa noi vrem sa fim campioni.
12
0
giustitia kkt il va lasa in libertate ca doar ce a facut nu e pericol pt societate in rromania esyi pericol doar cine se apara nu ai voie sa te aperi
11
1
Cel cu maceta avea sacaz necurat pe el, i-a mers de kur de data asta dar daca nu face nimica pe viitor nu-l vad bine!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016