REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
20.5° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Ateliere cu activități pentru copii la Zilele Constanței

Ateliere cu activități pentru copii la Zilele Constanței

Andreea VLAICU 22 mai 2024 | 16:03 433

Constanța a fost timp de 5 zile destinația perfectă pentru distracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Ateliere logic-school, Usborne Montessori pentru copii, Art & Storytelling at the Farm, ateliere de creație, momente teatrale de reconstituire documentar-istorică, activități sportive, acțiuni de plantare, vizionare de filme în aer liber și multe altele au fost organizate în cartiere, parcuri, pe faleză și pe bulevardul Tomis.

Ateliere cu activitati pentru copii la Zilele Constantei
 
Unul dintre punctele fierbinți a fost cartierul Inel 2, în zona primei păduri urbane din Constanța, unde distracția și activitățile creative au fost la ele acasă. Timp de 2 zile, sâmbătă și duminică, 18 și 19 mai, peste 1.100 locuitori din cartierul Inel 2 Constanța, au participat la o serie de activități pentru toate vârstele, dedicate comunității locale.

Ateliere cu activitati pentru copii la Zilele Constantei
 
Primăria Constanța, alături de Asociația Act for Tomorrow și OMV Petrom, au organizat ateliere de plantat flori perene și pictură pe sacoșe reutilizabile din pânză, sesiuni de îngrijire a arborilor și plantarea de trandafiri și arbuști decorativi, care vor aduce mai multă culoare zonei, iar la prânz un picnic în aer liber, deschis comunității. Seara, participanții au dansat și s-au relaxat cu muzică bună live pusă la dispoziție printr-un autobuz supraetajat, iar ambele zile s-au încheiat cu o vizionare de filme, într-un cinematograf în aer liber, organizat în acest spațiu. Activitățile recreative din weekend s-au desfășurat în zona în care urmează să fie amenajate un loc de joacă și un teren de sport.

Ateliere cu activitati pentru copii la Zilele Constantei
 
Pentru amenajarea zonei au fost depuse eforturi considerabile în ultimul an. Pe termen mediu și lung, locuitorii se vor bucura de mai multe facilități în acest spațiu verde: un teren de fotbal, o pictură murală, o pistă de alergat și un loc de joacă pentru copii.

Ateliere cu activitati pentru copii la Zilele Constantei
 
Ateliere în aer liber, momente teatrale de reconstituire documentar-istorică și multe activități sportive au fost organizate și în Parcul Arheologic, în Parcul Far, Parcul Poarta 6, CET, piațeta Badea Cârțan și Parcul Dragoslavele.

Ateliere cu activitati pentru copii la Zilele Constantei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta se numește campanie electorala ascunsa! Nici nu veți mai vedea asa ceva în anii următorii va spala creieru și atat....ne mintit în fiecare zi și nu aruncați praf în ochi ! O sa votez cel mai slab partid sa nu iasă chitac
3
0
Un oras viu are astfel de evenimente saptamanal sau cel putin lunar. la constanta avem asa multe evenimente ca inca se gasesc prin oras afise care fac reclama la evenimente din august 2023
0
3

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279