REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Atenție! Au apărut șobolanii pe bulevard, în zona City Mall. Video

Atenție! Au apărut șobolanii pe bulevard, în zona City Mall. Video

Victor ROTARU 19 ianuarie 2023 | 00:00 3624

Porțiunea dintre City Park Mall și Hotelul Dobrogea a bulevardului Alexandru Lăpușneanu este aproape complet reabilitată, rămânând doar câteva mici ajustări, pentru a putea fi gata. Cu toate acestea, se pare că odată cu apropierea de finalizare a construcțiilor și-au făcut apariția și micile viețuitoare, mai cu seamă șobolanii, care ies la lăsarea întunericului, poate mai găsesc câte ceva de mâncare lăsată de la muncitori.

Atentie! Au aparut sobolanii pe bulevard, in zona City Mall. Video

Bucureștiul este poreclit „Micul Paris”, asta pentru că e asemeni Parisului cel mare, „Micul Paris” are propriul Arc de Triumf și câteva clădiri a căror arhitectură au influențe franțuzești. Cu toate acestea, și Constanța poate fi confundată cu capitala Franței, dar nu din punct de vedere arhitectural, ci mai degrabă pentru că fauna celor două orașe se aseamănă. Mai exact, marți, 17 ianuarie a.c., pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în jurul orei 18:00, pe lângă oamenii care se plimbau, bucurându-se de temperaturile neobișnuit de mari, au ieșit la alergare și șobolanii.

Atentie! Au aparut sobolanii pe bulevard, in zona City Mall. Video

Mergeam spre mall, pe la ora 18:00, când pe trotuarul de lângă parcul Tăbăcăriei a apărut un șobolan. Desigur că m-am speriat, mai ales ca bulevardul e nou construit, mai degrabă neterminat și deja apar rozătoare.", a declarat o constănțeancă ce se afla pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu chiar în momentul în care șobolanul și-a făcut intrarea în scenă.

Astfel, cetățenii sunt sfătuiți să se reprofileze, și în loc de plimbarea câinelui, să apeleze la o pisică, pentru că nu știi niciodată de unde sare ... șobolanul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vrut sa scriu carcalaci,nu cârcotașii.Sincer și scuze.
1
0
Șobolanii,anumiți gândaci,cârcotașii,muștele,etc.,își au rostul lor,cu sau fără permisiunea noastră. Și anume,de a curata tot ce poate deveni mai periculos la nivel microscopic.Asa ca ei și ele nu apar din plictiseală, doar înlocuiesc jobul neprestat al altora.
2
0
I-am remarcat si eu, pierd vremea in masini cu girofar pe care scrie Locala...
3
0
Wow..ce știre...acum i-a văzut aia și a făcut și ea o poza.sobolani au fost mereu...si sunt în toate cartierele din Cta și din r*mânia..asa ca mai agitați lumea cu știri de genu asta
2
0
Ce reabilitare Au distrus bulevardul, mare veste ca trecea un sobolan. Unde isi pun oamenii masinile, asta e problrma. Ar trebui ca proprietarii masinilor sa mearga cu topoare sa rezolve treaba la primarie
6
0
Sărmana Constanța....oraș martir!
6
0
Bune viitoru are. Semne ca trb sa invatati sa ii mancati nenicule. Miliarde pe doze, imprumuturi fara acoperire, economie asasinata. Luati 100 lei, 3 mici cu mustar, masca si stati in casa: vine inamicu invizibil peste voi, ies popotarii sa va apare. Iesiti cu scutirea sa o verifice analfabosii de politai. Asta culegeti, ce ati semanat.
2
5
Sunt de mai binde de 30 de ani in adiministratie.La City Shtol au fost si la inaugurare si cand s-au semnat contractele,ca toti sobolanii adevarati,restul sunt doar niste rozatoare.
7
0
Au aparut chiar si pescarusii. Nemaivorbind ca nu pisicile sunt cei mai buni vanatori de sobolani. Asa ca plimba terrierul cu stirile groazei...
4
0
Chițcanu=șobolan, nu-i normal dacă ruda lor chițcanu este la putere, să iasă și ei la o plimbare prin oraș
5
4
Sint parlamentari transformati in sobolani de Gandalf the White
6
0
mai sapa mult , apar si alte lighioane preistorice
5
2
ATENȚIE! Mulțumesc pentru atenție!
10
1
Sobolanul ala de la primarie, chitcanul, a distrus orasul.
20
1
care e problema, am vazut sobolani in miezul zilei si la paris pe champs elysees
13
5
Șobolani la primărie mol cartiere Orașul e spart Când vine căldura șobolanii animale de companie in parc
16
3
Vinovate sunt și asociațiile de proprietari care,în mod repetat, nu efectuează dezinsecții și deratzări, conform normelor legale, în subsolurile blocurilor de locuințe și în apropierea acestora !
20
5
sa amendeze primaria pentru atentat la sanatatea publica
16
3
Teama sa va fie de drogalaii, pestii, interlopii si infractorii care umbla liberi prin orasul asta, indiferent de vreme, nestiind niciodata cand iti iei un cutit in spate.Nu de sobolanul ala nevinovat care face nimic altceva decat sa caute hrana. Chiar si in privinta bolilor. Mai multe sanse ai sa te alegi cu o hepatita, un tbc un hiv de prin autobuzele ct bus, decat daca te-ar musca soarecele asta.
40
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436