REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Atenție! Au început să crească cazurile de Covid-19 la Constanța

Atenție! Au început să crească cazurile de Covid-19 la Constanța

Virgil STOIAN 19 septembrie 2023 | 00:00 3818

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că țara noastră a ajuns la 2.000 de cazuri de Covid-19 pe zi. De asemenea, oficialul a mai declarat că a luat în calcul posibilitatea ca unele spitale să se supraaglomereze din cauza creșterii numărului de cazuri cu persoane care au simptome severe de Covid-19. La Constanța, numărul bolnavilor e în creștere.

Atentie! Au inceput sa creasca cazurile de Covid-19 la Constanta

Potrivit reprezentanților DSP și la Constanța numărul de cazuri de Covid-19 este în creștere, însă fără a fi cifre alarmante. Astfel, în săptămâna 4-10 septembrie s-au înregistrat 217 de cazuri în timp ce în săptămâna 11-17 au fost 326 de cazuri. În privința unei eventuale supraaglomerări a spitalului, Claudia Cambrea, directorul Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, a ținut să asigure că nu este cazul:

Atentie! Au inceput sa creasca cazurile de Covid-19 la Constanta
Luni dimineață aveam 16 internați cu Covid-19 dintre care 4 copii și restul adulți. Din păcate, nu avem foarte multe paturi și nu putem să preluăm cea mai mare parte a patologiei de Covid. Dar, în clipa în care se va deschide spitalul modular care are ca termen de finalizare jumătatea lunii noiembrie o să putem să preluăm mai multe cazuri și o să avem și Terapie Intensivă, care este acum marea problemă. În acest moment, noi avem 30 de paturi pregătite pentru Covid.” a declarat Claudia Cambrea pentru Replica de Constanța.

Atentie! Au inceput sa creasca cazurile de Covid-19 la Constanta

Ce spune ministrul Sănătății despre purtarea măștii

Oficialul statului român e de părere că persoanele infectate, sau care prezintă simptome, au datoria să-i protejeze pe cei din jurul lor, prin purtarea măștii, cel puțin în spațiile aglomerate. Rafila spune că această măsură trebuie aplicată chiar și în lipsa unor restricții stabilite prin lege.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bolocanilor,terminati dracu cu cotiul vostru inchipuit,cu numarul fals de bolnavi sa va atingeti interesele meschine. Chiar daca anunta ca nu vaccineaza cu vacinurile existente. Aduc si cumpara nemernicii altele iar infractorii penali fura bani cu milionele de vaccinuri aduse, fac bani pe spinarea romanilor bolnavi de boli cronice si netratati de boli.Prostii sunt mintiti. Iar fura si omoara astia ? Iar oameni ingropati in saci negrii? Iar minciuni! Nu vedeti? A spus ca deschid spitalul modular ca nu au paturi.Bani furati si aruncati degeaba pe minciuni sfruntate.Cu banii astia pe madular incepeau proiectul pentru construirea unui spital nou .Cine mama dracului sta in madularele lor la iarna? Ei cu ma-sa.Doar sa fure bani sunt in stare astia.Ajunge cu prosteala cu 19 bolnavi covid.Aia sunt cu multe boli cronice si ei spun covid.Duceti-va dracu de sarlatani ordinari.
4
0
Ar fi liniste sa va luam din somn
0
0
Ar fi niste liniște pe strazi, poate ar termina si astia orasul de asfaltat
0
2
Cine e cu "Raceala de la WuHan" si cu "Vax xul fara pret si contracte redactate" dar si cu "stai in casa" ,"masca salveaza", nu este cu NOI e cu Ei
2
0
ca masca nu va fi obligatorie si nu cumpara vaccinuri noi actualizate iar in constanta s-a interzis vaccinarea anticovid cu cele existente deci toate comentariile sunt inutile nimeni nu este obligat sa faca nimic nici acum si nici in iarna asta iar cui nu ii plac anunturile cu cazurile si mortii covid sa nu le citeasca de unde atata inflamare ?
1
3
La nemernicii astia creste covidul de asta vara.I-au vaccinat pe bietii batrani in azilele de batrani,i-au aratat la tv.Batranii erau tratati de "covid"chiar daca nu au iesit afara si nu au avut contact cu nimeni.Nemernicii sa incaseze bani de la UE din vaccinuri.Obligatoriu toti aveau covid acolo. Cat de nemernic poti fi sa faci asa ceva? Pentru bani! Aveti rude neamuri parinti ? Acei oameni erau bolnavi foarte slabi neingrijiti,netratati ,nemancati.Nemernicii spuneau ca au covid. La puscarie toti infractorii cu bani din vaccinui de la UE.Milioane de vaccinuri cumparate de Romania "gresit". De asta vine vondenpizdetz la Bucuresti pentru vaccinuri,pentru bani.Da din gura la Bruxelles sulavondenleyen ca ajuta Romania pentru intrarea in Schengen. Ne prostesc toti in fata pe noi romanii de ani de zile tovarasa sulavondenlie .
4
0
Cine e pro China Virus este si pro libertate?
0
0
"V-am zis eu"
0
0
Pleaca de la Casa Alba? Ca s-a imbolnavit fosta bona si actuala prima-doamna?Dr Jill are tot ce se poate in sange virusi ,cocaina chiar latzei
0
0
Mai usor cu pandemia, ca iar fuge CIUMA ROSIE PESEDE in opozitie !!! Abia revenisera la BANII PNNR, 30 MILIARDE EURO .... !!! Iar vreti sa ramana CIUMA ROSIE, fara privilegii !!! Cele peste 1 MILION DE PALATE PESEDISTE costa mult ... nu e asa usor !!! Daca nu vor mai avea de unde fura, cu ce-or sa le mai intretina ? ? ? O AMANTA PESEDISTA costa cam 100.000 euro lunar ... Daca fug iar in opozitie, iar si-o iau la la.ba cateva luni !!!
3
0
cand taiati salariile uriase nejustificate ale medicilor?nu va mai votam, va dam jos in curand
9
0
lasati-o jos ca macane, nu mai crede nimeni in porcaria asta, ne-ati mintit destul 2 ani de zile. poate ne explicati cum a fost posibil sa dispara busc peste noapte cand a inceput circul din ukraina
12
4
doctorii vor iar bani. nu-i mai platiti cu bani grei pt. fiecare ''bolnav'', si nu mai e nicio plandemie. chiar atat de repede v-ati cheltuit miliardele in 2 ani de zile, ? acum 3 luni organizatia mortii subite oms anunta ca covrigul nu mai e urgenta internationala sau au ramas masti si vaccinuri nefolosite?
8
3
S-a spus demult despre covid ca o sa fie ca o gripa sezoniera,ei uite ca se adevereste,asta este cine crapa crapa, cine scapa scapa,nu va mai facetzi griji caci stresul scade imunitatea,iar fostele vaccinuri au ajutat dar prea putzin in comparatzie cu urmarile pe care le-au lasat.
10
3
Iar pun botu laketii. Cu ce va injectati ma bineuronarilor? Cu serurile magice care trebuiau pastrate la -150 grade sau cu alea care au stat la soare expirate? Hai hai ca vine alt tir cu doze de coca cola.
9
4
Chear ne crede-ți p****i? Eu am citit pe grupurile de cretini de pe feisbuc că nu e bine să te vacinezi. Ști ce zic?
9
1
Să îl ia toată lumea. Morții cu morții, vii cu vii, sechelații cu sechelații. Fie coliva cu voi!!!
2
5
Dacă vom accepta iar mizeria cu acest virus,văzut numai de către gaşca internațională de criminali,apăi chiar nu mai merităm dreptul la viață,drept pe care nemernicii se straduiesc să ni-l anuleze.
9
8
Ptr "nu inteleg",ce plm nu intelegi?!vaccineaza-te si in creier,pune-ti 7(sapte)masti,ca sa intelegi,unde plm au reintrodus masti obligatorii?!numai cretinisme peste tot,toti imbecilii se trezesc sa dea sfaturi.....si sa bage zvonuri....poate va place cu masca,sa va mirositi cariile,sa va inhalati microbii,vedeam unii cu masti murdare....ude.....aia erau protejati?!daca mirosul de basina trece prin masca,virusul nu trece?!sintem cretini cu totii?!!?sictir!
12
4
de ce va plangeti se pare ca suntem singura tara care a anuntat ca nu va cumpara vaccinul actualizat din cauza ca suntem obligati sa cumparam cantitati mult prea mari prin contractul initial cu comisia europeana semnat de citu la sfarsitul lui 2020 sau inceputul 2021 iar solicitarea este foarte mica in timp ce in tot restul lumii s-a cumparat vaccinul actualizat si se recomanda vaccinarea; ce pprosti; suntem tara care a avut si cele mai scurte si lejere restrictii la distanta mare de celelalte dar tipam de parca le-am avut pe cele mai dure; astia suntem circari
5
12
bine ca iam ...pastrat pe rafila, gheorghita, arafat virusul e ca si ...terminat!
10
3
Ceea ce spune Geo este preluat din presă , deja anumite țări au reintrodus portul măștii obligatorii în spațiile publie iar OMS vrea să investigheze focarul inițial de Covid 19 care a început din Huan și s-a extins la nivel mondial iar pentru asta face presiuni asupra guvernului chinez pentru a lăsa echipele de anchetatori OMS să facă cercetări la fața locului .
10
2
Pt Geo, te-au sunat mai marii lumii sa îți zică ție ce au decis, este? Pute și prostia din voi.
5
5
Bagati vaccin in voi oierilor , behehe
6
10
Pandemia de prostie revine! In curand pe micile ecrane! Alinierea la coada sa va intepati, este super oferta, o intepatura = o portie de mici!!! Cine nu se conformeaza Mall-ul nu-l mai viziteaza! Daca te'ntepi de 3 ori preotul ti-l dam noi! Circul national Rafila in curand in orasul tau!
24
13
Trebuie redus consumul de petrol, altfel economia cade. Virusii invizibili sunt motivul aruncat in fata prostilor.
10
10
dar ptr ca circula varianta usoara numarul real al infectatilor este mult mai mare probabil de 5 sau 10 ori mai mare decat al celor raportati care au o forma suficient de severa care ia determinat sa se testeze; cei neprinsi in statistica au forma usoara pe care o duc pe picioare, nu s-au testat si o dau cu generozitate si celorlalti sau unii sunt chiar asimptomatici si nici nu stiu ca sunt infectati; si cei care vor avea nevoie de ati pana la 15 noiembrie unde vor fi trimisi ? asta nu ne-a mai spus dna doctor si nici daca exista tratament ptr ca vaccinuri nu mai sunt; rafila a anuntat ca vaccinul actualizat nu va fi cumparat dar va cumpara in curand niste antivirale, cat de curand nimeni nu stie
13
15
Sfârșitul lunii Noiembrie începutul lunii Decembrie se va declara iar pandemie de covid la nivel internațional , așa vor mai "marii" lumii , deja forțează limitele chinei față de focarul inițial de covid 19 pentru ca întreg mapamondul să se constituie parte civilă pt a cere despăgubiri , ne așteaptă vremuri grele .
19
13
Pe bune ca iar o luam de la capat?
24
13

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510