REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.1° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.1° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

ATENȚIE! Din acest weekend, bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă

ATENȚIE! Din acest weekend, bulevardul Tomis se transformă în zonă de promenadă

Replica API 8 iulie 2021 | 00:00 25338

Luna iulie continuă cu surprize pentru constănțenii și turiștii iubitori de mișcare, sport și petrecut timpul în aer liber. Primăria Constanța lansează în acest weekend „Constanța coffee break“, un proiect prin care până la 15 septembrie, sâmbăta și duminica, între 08:00 și 23:00, bulevardul Tomis se va transforma într-o zonă de promenadă. În prima etapă ne vom putea plimba pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand și strada Traian, urmând ca în a doua etapă zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00, carosabilul se va transforma într-o mare terasă la care constănțenii și turiștii pot savura o cafea și, deopotrivă, într-un spațiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi.

Seria manifestărilor este deschisă de Festival du Bonheur pe 9 iulie, în Parcul Arheologic. Evenimentul se anunță unul special. În perioada 09-11 iulie, în jur de 17 Food Trucks-uri promit să ofere constănțenilor ocazia de a gusta dintr-un meniu extrem de variat. Bucătărie mexicană, indiană, sârbească, burgeri și coaste, waffles-uri, înghețată și cele mai gustoase prăjituri sunt doar o parte dintre bucatele alese care vă așteaptă să le încercați.

Jardin Urbain par Festival du Bonheur este despre o locație excelentă, o oază de verdeață în mijlocul orașului, în care se vor regăsi mâncăruri diverse, pentru toate gusturile.

Festivalul nu este doar unul gastronomic, astfel, pe durata celor 3 zile, constănțenii se pot bucura de o amenajare specială, spectacol de lumini, cu zone de relaxare, un bar ofertant și multă muzică bună asigurată de dj autohtoni.

Iubitorii mașinilor clasice vor regăsi la statuia Victoriei o expoziție de mașini de epocă, iar pe bulevardul Tomis sportivii constănțeni vor oferi demonstrații de baschet și vor încuraja tinerii participe la activități sportive.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt in doliu ......unde mai fac drift...
5
3
O ideie de retardati Si pe unde osa circulam? O sa ne cumparam avioane?
11
18
Eu am bmw! Ma mandresc cu el si cu motorul lui diesel. Nu m.as urca in autobuzele voastre nici platit. Nu stiu cine pe cine invidiaza... E ok proiectul cu inchiderea bd tomis. Voi avea de ocolit mai mult dar nu conteaza: va raman mai multe noxe in oras! "Inspiratie" placuta!!!
12
14
Pentru asta exista pandemia.
10
4
Hai doctor cu ecologia voastra
10
4
Acesta este proiectul meu ,filozof sef Omocea
11
4
Sunt admiratorii ghertoilor cu bmw, bieti palmasi care miros a ratc, care in timp ce atarna de bara, balesc dupa un e60 diesel, pe care nu-l vor avea nici macar in fanteziile lor. Hai sictir saracilor, dati pedala
5
25
Vaaiiiiii, te doare pwla cea facut primaria!!!
16
13
In ploiesti este de mult timp
6
10
Fa loc sa trec ca a-m bemve si s-unt smeker
15
9
Pai ce sa faca. Iti vor da unlike la comentariu, nu vezi ? I-ai lovit la sentiment.
18
10
Dar vaaaai.. ce vor face ghertoii cu burta de 1m si bmw pe motorina?
46
15
Nu e o idee rea, dar cred ca trebuie corelata cu altele asemenea: dezvoltarea transportului in comun, unda verde la semafoare, crearea de parcari, piste pentru biciclete si altele asemenea! Pana acolo mai este cale lunga, iar noi nu suntem in stare sa terminam nici macar ceea ce am inceput, vezi intersectia neterminata de la Institutul de marina, intersectia ultraaglomerata de la Cora, si multe altele!
40
5
Nimic nou cu aceasta initiativa, si in 2018 fostul primar a inchis temporar circulatia pe Bulevardul Tomis pana pe strada Traian.
22
17
Poate reusim sa avem si in zona veche, portul turistic, tabacarie in zona bisericii de lemn etc.. oprit traficul auto...
32
16
si cum ajungem acolo? Tot pe jos?
36
13
In sfarsit o veste buna... mai multa liniste in oras... Mai scapam de zgomotele si aglomoratie produsa de masinile frustratilor care cred ca s-au nascut in masina...
44
29
Orasul e praf si pulbere
58
4
Felicitari dlui Primar, inlocuiti masinile cu bicicletele
32
50
Toate tigaile poluante sub euro6 sa fie interzise in oras. Transport electric si benzi de biciclete cat mai multe. Parcari supra etajate in exteriorul orasului si toata lumea sa isi tina cojile de masini afara.
38
46
Cazanele poluante trebuiesc scoase din oras. Transportul ecologic politrans trebuie incet, dar sigur adaptat la nevoile orasului: autobuz, maxi-taxi, biciclete, trotinete masini carsharing electrice....
51
33
In toata lumea civilizata e asa! E un inceput, timid, dar bun.
59
34

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118