REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Atenție la acest mecanic auto țepar! A luat mii de euro și nu a mai returnat mașinile clienților!

Atenție la acest mecanic auto țepar! A luat mii de euro și nu a mai returnat mașinile clienților!

Replica API 16 iunie 2022 | 00:00 3104

A fost condamnat, cu suspendare, pentru conducere fără permis și apoi s-a apucat de altele. Mai exact, omul, fiind vorba de Mihai Paul Șomu, și-a făcut pagină de Facebook cum că se ocupă cu servicii de conversie a volanelor autovehiculelor. Iar clienții nu au întârziat să apară. Le-a luat bani fumoși, chiar și peste 2.000 de euro, s-a și plimbat cu mașinile, chiar dacă nu are permis, dar…. serviciile nu le-a mai prestat. Mai mult decât atât, unii clienți au rămas și fără mașini. Astfel că a ajuns în atenția anchetatorilor, iar acum a fost trimis în judecată.

Șomu Mihai Paul a fost trimis în judecată pentru înșelăciune, fiind vorba de 7 persoane vătămate. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 14.06.2022, urmând să se stabilească primul termen în proces.

Potrivit materialului probator, individul întocmirea contracte fictive privind conversia volanului la autovehicule, încasa banii, uneori se plimba și cu mașinile clienților, dar servicii… pauză.

Astfel, de la proprietarul unui Audi A6 a primit suma de 950 de euro. Acestuia i-a și scos mașina la plimbare, chiar dacă nu are permis de conducere. De la șoferul unui BMW a încasat suma de 2.200 de euro, tot în baza contractului fictiv, 1.500 de euro de la șoferul unui Audi A4, 2.500 de euro de la proprietarul unui Volkswagen Passat, 1850 de euro pentru a efectua, chipurile, conversia volanului unui alt Audi 6.

Un client nu și-a mai primit mașinile

Potrivit datelor din anchetă, ”a indus în eroare persoana vătămată cu privire la efectuarea unor lucrări de reparații la autoturismul marca Audi A6, obținând în mod injust un autoturism marca Mercedes. De asemenea, a indus și menținut în eroare persoana vătămată (alta – n.r.) cu privire la efectuarea unor lucrări de reparații la autoturismul marca Ford Fusion, obținând de la aceasta, în mod injust, atât autoturismul, ce nu a mai fost restituit, cât și suma de 3.700 de lei”.

Așa cum este precizat mai sus, în 2019 Șomu a fost condamnat, cu suspendare, pentru conducere fără permis, iar acum a fost trimis în judecată în două dosare. Pentru înșelăciune și, din nou, pentru conducere fără permis.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai lache, e problema ta ce masina are fiecare, cati bani a dat pe ea si daca obtinut credit ? Pai ma dobitocule, fiecare a muncit pentru banii aia si munceste in continuare sa-si achite datoriile, daca le are. Dar tu ramai tot un p***t cu aere de smecher, care puti a transpiratie si iti miros mainile a bara de autobuz. Siktir !
0
0
pai cum sa-i dai banii inainte?a profitat de voi
1
0
muta volanul pe standa dar pedaele raman pe dreapta
1
0
Barhalescu la puscarie!
0
0
isi taraie bucile pe la service-uri fantoma pe centura in speranta de pomana. Nu exista pomana idiotilor, iar audi la 10-12k euro e un tomberon numai bun de casat. Vedeti-va de saracia voastra, nu va mai spargeti in basini. N-aveti bani de logan nou, dar suferiti pentru un vw sau audi luat pe credit de nevoi personale. Vai de viata voastra.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513