REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Atenție la neatenție! Proxeneții Părăeală sunt din nou liberi... în căutare de prospături

Atenție la neatenție! Proxeneții Părăeală sunt din nou liberi... în căutare de prospături

Victor ROTARU 25 iulie 2023 | 00:00 4915

Pe 6 iulie 2023, patru persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația de proxenetism, fiind vorba de Părăeală Petre, Părăeală Ion Ciprian, Sali Ervin și Iusein Menderesi. Acum, la mai puțin de 20 de zile, cei patru au scăpat de arestul preventiv, după ce magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să respingă, ca neîntemeiată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cei patru fiind puși de „îndată” în libertate. 

Atentie la neatentie! Proxenetii Paraeala sunt din nou liberi... in cautare de prospaturiPetre Părăeală

La data de 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 19 percheziții, în Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism. De asemenea, au fost puse în aplicare 17 mandate de aducere. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 - 2023, 11 persoane, respectiv 9 bărbați și 2 femei, ar fi determinat sau ar fi înlesnit practicarea prostituției de către persoanele vătămate, prin metoda ,,loverboy”.

Acestea ar fi practicat prostituția pe stradă sau în apartamente închiriate, în acest scop, în municipiul Constanța. În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 5 autoturisme, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către persoanele vătămate, 200 de grame de bijuterii dintr-un metal prețios, aproximativ 16.000 de euro, 7.000 de lei, 34 de telefoane mobile, un pistol cu gaze și muniția aferentă, un pistol de tip airsoft, precum și documente cu valoare probatorie.

Atentie la neatentie! Proxenetii Paraeala sunt din nou liberi... in cautare de prospaturi

Eliberați după mai puțin de 20 de zile de arest preventiv 

La data de 6 iulie, Părăeală Petre, Părăeală Ion Ciprian, Sali Ervin și Iusein Menderesi au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația de proxenetism. Iată că la mai puțin de 20 de zile, cei patru au fost eliberați, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au respins, ca neîntemeiată, propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 11380//P/2021, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţi, dispunând punerea de îndată în liberate a inculpaţilor de sub puterea mandatelor de arestare preventivă. De asemenea, magistrații au decis luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 20.07.2023 până la data de 17.09.2023 inclusiv, sentința fiind definitivă. 

Atentie la neatentie! Proxenetii Paraeala sunt din nou liberi... in cautare de prospaturiMașină confiscată

Cine este Petre Părăeală

Petre Părăeală a fost cercetat în 2014 în cazul bărbaților care tâlhăreau prostituate. Apoi s-a făcut remarcat ca făcând parte din anturajul fraților Matyas, de asemenea cercetați pentru prostituție. Astfel, Petre Părăeală, Iulian Sorin Dumitrache, Cristian Dumitrache, Ciprian Barbu Marian, Nicolae Sorin Boncătă, zis Ciușcă, Gabriel Matyaş, Ion Matyaş și Valentin Cozibenco au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat, părți civile fiind patru femei, fiind vorba tot despre proxenetism. Petre Părăeală apare și în poze alături de frații Matyas, în clubul acestora din Chirnogeni.

Atentie la neatentie! Proxenetii Paraeala sunt din nou liberi... in cautare de prospaturi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde peste saracu ala de faruk a avut o femeie toata viata lui
0
0
De dai mare consilier auto adică hot de mașini din Cernavodă cățelușul poliției cu nr de înmatriculare la Mercedes CT 85 ANP. De Administrația Națională a Penetenciarelor sa ai parte proxenet și hot de mașini.
5
0
Pestele faruk isi vinde din akareturi sa aiba bani de chirie. S-a terminat cu talentele!
3
0
Faruk Mutalap cel mai mare turnator si fura telefoane din Germania acum cativa ani
4
1
e maxim de frizer, nu-l mai promovati atata, ca nu i-a dat nimeni in viata lui atata atentie.
4
1
Bagameas pulan familia voastră de fraieri mai alea Petre ala nu ai loc să-ți iei o palma de el ultimu lake
3
2
Nu va mai osteniți să comentați sunt protejați non stop de poliție,justiție,etc.Doar prostii și cei care muncesc merg la puscarie
10
1
Faruk Mutalip cel mai mare sifon de ce nu apare pe lista de proxenenti arestați.
9
0
Felicitari sistemului care agreaza sifoanele. De ce oare toti sunt eliberati imediat si altii nu? Toti interlopii din Cta, eliberati la nici 30 de zile? Sifoneala e in top!
10
1
In grup sunt agresivi. Individual sunt pisoi.
14
1
Ciusca, ti-a trecut piciorul? Sa ma ocup de celalalt.
5
2
Promotia de T.iganoi din poza , elitele astea ,merg bine la topit , iese un spun buuuuun !
19
1
Personaje care dispretuiesc fiinta umana,proxenetii sunt extrem de periculosi. Bandele lor sunt totdeauna legate de alte forme de infractionalitate cu violenta si care produc drame . Politia ii aresteaza degeaba. Legile romanesti parca ocrotesc banditii periculosi. A ajuns un lux sa te plimbi pe strada.
22
1
Felicitari promotiei 2023 Facultatea de Medicina, Universitatea Ovidius!
12
2
Trebuie sa ii mai bata iar politia și sa ii arunce pe dig la modern cum s a mai întâmplat? Ia zi Ionut paraiala ce băiat cuminte erai? Sau când te-a încarcat la sala pustiu ala de ți au sărit ochelari bai muiiee proastă
19
1
Un cutit in gat merita toti pestii
21
1
Pt Cristi Zamicenco : la Biblos
6
1
Cristi Zamicenco vezi ca sifoanele pe care le ai nu au făcut treaba buna cum vroiai ! Dute la Biblia in portul Tomis sa mănânci ceva moca ca face cinste Ramy Mustafa ! Sponsorul tău ! Tu de ce nu mergi la pușcărie pt foloase necuvenite și luate de mita ! Atarnatorule !
11
0
Probabil proxenetismul nu este o fapta sociala periculoasa in opinia magistratilor ca alta explicatie nu vad sau poate au cotizat intr-un tarziu unde trebuie dupa ce au fost stransi cu usa daca e sa plecam urechea la zvonuri; oricum in orasul judetul si tara asta sunt atat de multi incat ajungi sa le dai dreptate magistratilor, convietuim oricum cu ei pe strazi de cateva decenii, de ce sa mai inchidem cativa cand sunt atat de multi liberi, afara ?
28
5

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677