REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

ATENŢIE! Navigatorii care ajung ACASĂ în această perioadă NU intră în CARANTINĂ

ATENŢIE! Navigatorii care ajung ACASĂ în această perioadă NU intră în CARANTINĂ

Replica API 24 decembrie 2020 | 23:20 4102

În această perioadă în care pandemia de coronavirus i-a închis pe constănţeni, şi nu numai, în case, navigatorii se confruntă cu mari dileme. Cea mai importantă problemă a lor este dacă vor intra în carantină sau izolare în momentul în care vor ajunge acasă. Iată şi veştile bune pentru navigatori! Reprezentanţii Sindicatului Liber al Navigatorilor din România au precizat pentru Replica faptul că navigatorii pot circula liber dacă au asupra lor Anexa 3 completată şi dacă poartă masca de protecţie.

Mari dileme pentru navigatori

Navigatorii care urmează să ajungă acasă în această perioadă se întreabă cu disperare ce vor face, în condiţiile în care la întoarcerea acasă tranzitează multe alte ţări, iar Constanţa continuă să rămână în carantină până la 1 ianuarie. Intră ei în carantină sau în izolare la domiciliu? Iată şi răspunsul reprezentanţilor Sindicatului Liber al Navigatorilor din România: “Nu, indiferent de unde vin, aceştia nu intră în carantină sau izolare, dar pentru asta trebuie să aibă asupra lor Anexa 3 completată şi să poarte masca de protecţie”, au explicat aceştia pentru reporterii Replica.

Ce este Anexa 3?

Anexa 3 este un certificat pentru lucrătorii din sectorul transporturilor internaționale, conform Uniunii Europene. Acest document poate fi obţinut de către navigatori de la compania care i-a angajat.

Personalul navigant trebuie să prezinte autorităţilor competente "certificatul pentru lucrătorii din transportul internaţional" stabilit de către Comisia Europeană în anexa nr. 3 la Comunicarea privind implementarea Culoarelor Libere (Green Lanes), în cadrul Liniilor directoare referitoare la măsurile de management al frontierelor pentru protecţia sănătăţii şi asigurarea disponibilităţii bunurilor şi serviciilor esenţiale.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militarii ,personalu medical ,la transporturi intra ,soferii,personal cai ferate,personal maritim,aviatorii comerciali ,sau personal de aviatie civila nu intra ,aceste categorii au exceptie puteti intra si citi pe pagina EU.
0
0
Ce e cu titlul asta? Marinarii stau in carantina luni de zile, e imposibil de luat de undeva covid daca nu ai de unde. Ganditi si voi intai inainte sa scrieti toate aberatiile..
4
0
Din pacate pt tine....doar ai visat!
1
0
Nevestele de navigatori cele mai mari futacioase , ma lins una in cur cu asa pofta de parca aveam fineti in gaoaza,nu mia venit sa cred ,am fost socat,ce curva nene....
3
2
Gigele poate cs da dar nevastata are amant cu tine langa ea.probabil ca sunteti 2 in pat si tu dormi beat mort ,cand nevasta ta o ia in c..r si in g...a ,macar noi navigatorii avem o scuza.
5
2
Gigel are o revelatie si dupa aduna cosurile de la Kaufland sau se da stingerea la Jilava...
6
1
Sunteti de acord cu mine ca toate nevestele de navigatori au amanti?
9
6
ar trebui tinuti in carantina nu in casele lor ci intr-alt loc
2
6
Esti in urma cu scorurile , colegu. 15.000 de euro. Sa stea la munca!! Cersetori pirliti.
6
8
Sa nu mai vina. 10.000 parai pe luna si vor si acasa.
6
8
Ia-o in gurita
1
0
hai Turitaaaa!navigatorii te vor la senat!hahahaah!doamne fereste!
1
0
cata treaba a facut mihalcioiu pentru marinari,numai vrajeala e de el
5
1
sint leberi sa infecteze toata lunea!intii nevestele,care prin amanti transmit virusi la toata populatia.Mocas!
5
12
societatea civila se sindicalizeaza,scapa de necazuri...traiasca sindicatul,
3
5
Niciun navigator care a prezentat la vama Anexa 3 nu a intrat in carantina sau izolare.si asta de la inceputul mizeriei cu virusul polii. ppseudoziarista a descoperit mersul pe jos sau gaura de la covrig?
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620