REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.3° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Atenție, se fură florile din Constanța!

Atenție, se fură florile din Constanța!

Mirela PASCAL 19 martie 2024 | 14:46 814

Felul în care arată orașul depinde în mare măsură de administrația locală și într-o măsură mai mică, dar nu lipsită de importanță, de noi, locuitorii ei. Îngrijirea orașului, la fel ca și menținerea unui spațiu verde de calitate implică un efort comun.  Atâta timp cât spațiile verzi vor fi distruse, orașul nostru va fi afectat din punct de vedere estetic, dar și financiar.  

Atentie, se fura florile din Constanta!

La scurt timp după ce au fost plantate, foarte multe flori și gard viu au fost furate sau distruse. În zona Trocadero spre exemplu, peste 50 de butași de trandafiri au fost smulși din jardinierele proaspăt recondiționate, care îmbogățite cu flori ar schimba total imaginea zonei. De asemenea, în cartierul Faleză Nord a fost furat alte zeci de fire de gard viu proaspăt plantat. Acestea sunt doar câteva exemple de situații cu care se confruntă administrația locală. Angajații Serviciului Salubritate și Spații Verzi au depus plângere la Inspectoratul Județean de Poliție, iar polițiștii locali încearcă identificarea autorilor în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism, să protejați spațiul verde, arborii, arbuștii și plantele, iar în situația în care constatați fapte antisociale de sustragere a materialului dendrologic să sesizați acest lucru la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922 sau email: politia.locala@primaria-constanta.ro.  

Numai prin colaborare putem contribui la menținerea unui oraș frumos!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ați tăiat toți copacii buni si frumosi! Și vezi v au furat saraciile alea de flori!
3
1
Primaria in toate cartierele taie tot.Scot gardurile vii, florile arbustii.Cetatenii sunt revoltati de actiunile barbare al primariei . Firmele private florale de amenajare, de asfaltare care distrug vegetatia Constantei.Firma care asfalteza parcarea in Inel 1 a turnat pietris,ciment peste radacinile castanilor de la bloc,maine toarna bitum pe ei.Dupa ce ca avem putina verdetea in Constanta distrug tot cu buna stiinta la comanda.De ce in alte orase din tara nu se taie pomii? De ce alte orase din tara au pomi de sute de ani? De ce in Constanta nu trebuie sa avem pomi si vegetatie "batrana"? De ce nu vor? Primarul si firmele private au afaceri cu primaria.De ce taie pomii din parcuri primaria si incala legea spatiilor verzi? Tu primarie esti primul si cel mai mare i*******r al Constantei.Sa nu aveti pretentii si asteptari sa sune cetatenii si sa anunte ca au disparut 2 flori ratacite la ce dezastru ecologic a facut primaria in tot orasul Constanta.
3
0
La vara o sa vedeti numai praf,tone de tarana peste tot ,totul parjolit de soare.Mai bine era in comunism planta omul ce vroia langa blocul lui . O sa respiram intre betoane la blocuri gazele de la masini ,garduri vii p**a sa absoarba noxele praful,umezeala,zgomotul sa protejeze solul.Bolile de plamani vor fi in floare pentru copii si batranii cei mai vulnerabili.Asa vrea primaria si cei cu afaceri private cu primaria.Vom avea praf ,tarana , cimitir cu beton.
3
1
Unde nu este cap...belesti p**a,primaria RADP,firmele private cu afaceri cu primaria,primarul etc.Am scris aici ca nu trebuie sa scoata gardurile vii ca aceste protejeaza si de ochii hotilor,de cacatii de caine ci de caini cu 2 picoare.De ani de zile le scriem si le dam exemplul din alte orase Bucuresti .Cand mai multi oameni spun ca nu este bine ce fac... ei nu !! o tin pe a lor.Tu le spui ca iti cade pamntul la vale de la ploi daca nu ai gard viu si ei se f*t,ei sunt cei mai destepti restul sunt p****i.Sa stea cu curul in locul gropilor pana le cresc la toti trandafirii.Cat pamnt au intors astia cu cazmaua si cat gard viu si flori au plantat ei? Astia sunt extraterestii habar nu au pe ce lume traiesc. Astia nu stiu dact sa dea ordine sa distruga .Au pus 2 flori si se plang in cartier au scos cu excavatorul zile acestea in bataie de joc mii de gard viu ,lale,zambile.Nu se consulta cu asociatiile de propietari nu te consulti cu nimeni faci de capul tau cu acolitii tai numai pentru bani
5
0
Erau. Ofilite
1
2
“a fost furat alte zeci de fire de gard viu” … au fost furate alte zeci … acordul, mama lui … grea gramatica asta!
2
1
Le-a furat WC hitac ca sa le replanteze in alta parte.
4
2
Hoțul ne prins, negustor cinstit este
1
3
Erau tzigani
6
1
Da ce domne in curte la vecinii din spate nu o sa arate bine trandafirii?
2
3
Stelian Ion ia furat! M-a jur! Lam vazut cu ochi mei! Zicea ca are nevoie mare pentru balconul garsonierei. Sia pus jardiniere pe balustrada.
4
10

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245