REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.6° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

ATENȚIE! Se FURĂ iar MAȘINI: Un MERCEDES a DISPĂRUT din NEPTUN!

ATENȚIE! Se FURĂ iar MAȘINI: Un MERCEDES a DISPĂRUT din NEPTUN!

Replica API 10 august 2021 | 00:41 3011

De-a lungul anilor, zeci de constănțeni au avut parte de șocul vieții când, peste noapte, au rămas fără autoturisme. Hoţii de autoturisme au apelat la tot felul de şiretlicuri, reuşind, astfel, să dea lovitura în tot mai multe orașe. În ultima perioadă, hoții s-au înmulțit, iar pretențiile acestora sunt destul de ridicate. Un ultim astfel de caz a fost înregistrat în Neptun, în cursul nopții de sâmbătă, 7 august a.c..

În Constanța, se fură mașini pe bandă rulantă. Mai multe furturi de autovehicule nu au fost încă soluţionate la nivel naţional. Este vorba despre cele care dispar fără urmă, fiind date în urmărire şi de către Poliţia Română. De această dată, posesorul unui autoturism marca Mercedes-Benz, fabricat în 2015, s-a trezit fără mașină.

Un șofer s-a trezit fără autoturism

Un bărbat din Neptun s-a trezit duminică dimineață că nu mai are autoturismul marca Mercedes-Benz negru. Proprietarul a sesizat imediat autoritățile, iar mașina a fost dată în urmărire. Cercetările au fost demarate de către oamenii legii, iar autoturismul apare și pe site-ul Poliției Române.

Inventivitatea hoților atinge cote alarmante!

Hoţii de autoturisme au apelat în ultimii ani la o gamă diversificată de modalităţi prin care i-au lăsat pietoni pe unii dintre şoferi. Pe lângă utilizarea de dispozitive electronice pentru dezactivarea sistemelor de siguranţă şi forţarea încuietorilor şi a contactului autoturismelor, hoţii au sustras maşini profitând şi de neglijenţa proprietarilor care le-au lăsat pornite. Aşa se face că, la Constanţa, sunt maşini dispărute chiar şi de peste 10 ani, cărora poliţiştii nu le-au mai dat de urmă.

Ce spun polițiștii: Nu uitați!!!

Spărgătorii vor profita de fiecare clipă care o manifestaţi prin neglijenţa în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră, dar mai mult interes în protecţia bunurilor ce le deţineţi, vă scuteşte de neplăceri.

Important: Păstraţi acasă actele şi o fotografie a autovehiculului! În cazul când veţi fi victima unui furt auto, aceste documente sunt extrem de utile poliţiei pentru căutarea şi regăsirea rapidă a acestuia - inclusiv prin intermediul internetului.

Apelul de urgenţă este 112.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic ca lea furato omul de la care au furato ei .
2
0
Asta meriti
1
1
da sunt peste si muncesc foarte mult cautant fete dornice sa faca de buna voie asa ceva sa le "scolarizez" sa le educ ca sa isi faca un viitor si sa imi plateasca comisionul pentru managment ! asa ca este o munca si asta este un timp pierdut dar cu beneficii.
4
1
ce misto aia cu sa ai o poza cu masina la tine. ca sa iti aduci aminte ce masina ai avut
12
0
E sigur marinar smeker..a facut liceu si 5 ani de academie. O arde pe barosaneala acum
5
11
CASCO. Nu vrei sa platesti Casco atunci stai cu emotii sau iti cumperi o masina mult mai ieftina.
4
10
Gogule , daca tu esti sarac nu inseamna neaparat ca restul au furat. Poate au mers la scoala mai mult decat tine , eu de exemplu 17 ani .
13
4
sunt cumparate din bani cinstiti si munciti? sigur nu. asa ca bv haiducilor!
5
14
rablament,coaja vopsita.cine fura asa. ceva....
2
18

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118