REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Atenție: sezonul țepelor cu cazări a început! Ce a pățit o turistă?!

Atenție: sezonul țepelor cu cazări a început! Ce a pățit o turistă?!

Virgil STOIAN 24 iunie 2023 | 00:00 3599

Ca în fiecare an, în sezonul estival își fac apariția și țeparii cu cazări. O femeie din Vulcan a căzut în capcana unui escroc, pe numele lui Cornel Ivașcu, căruia i-a virat în cont suma de 350 de lei, reprezentând un avans pentru chiria pe 7 nopți, într-o garsonieră din Costinești. Din nefericire pentru femeie, imediat după ce i-a virat suma, acesta nu a mai răspuns la mesaje, ba chiar a și șters toată conversația avută cu păgubita. De precizat că țeparul i-a trimis și un așa-zis contract femeii, pentru a nu da de bănuit.

Atentie: sezonul tepelor cu cazari a inceput! Ce a patit o turista?!

Contractul de închiriere

Daniela R., din Vulcan, a decis să își petreacă o săptămână de vacanță la mare și a ales ca destinație Costinești. A pus ochii pe o garsonieră care arăta destul de bine și era atractivă din punct de vedere al prețului.

Atentie: sezonul tepelor cu cazari a inceput! Ce a patit o turista?!Garsoniera scoasă la închiriat

A contactat proprietarul pentru a stabili detaliile în vederea închirierii. Din nefericire pentru ea a dat peste un țepar, care după ce i-au fost virați banii în cont, nu a mai dat nici un semn de viață, dispărând ca măgarul în ceață.

Atentie: sezonul tepelor cu cazari a inceput! Ce a patit o turista?!Conversațiile dintre așa zisul proprietar și turistă

L-am contactat pe proprietar pe Olx în legătură cu o cazare pe care acesta o avea postată, o garsonieră. Acesta mi-a spus să îi scriu pe Whatsapp pentru mai multe detalii, am stabilit totul, i-am virat și banii într-un cont, însă abia joi am văzut că dânsul și-a șters toate mesajele, iar numărul de telefon este închis. Mi-a trimis chiar și un contract, iar din câte am înțeles nu sunt prima victimă a individului”, a declarat victima pentru Replica de Constanța.

Atentie: sezonul tepelor cu cazari a inceput! Ce a patit o turista?!

Țeparul se pare că a avut mai multe victime, care din fericire nu au trimis sume de bani acestuia.

În concluzie, aveți grijă cum și de unde închiriați camere pe litoral, pentru că țeparii sunt pretutindeni și așteaptă naivii care să le cadă în plasă. Victima ne-a declarat că o să depună o plângere la poliție, astfel că activitatea infracțională a individului ar putea fi stopată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa faci?? Stii vorba Cand esti p***t si viata e grea?? Ne-am tampit de tot ma!! NICI CARTOFI PRAJITI NU MAI STIM SA FACEM!! halim daia congelati de PROFI*p****i
0
1
Asta trimite mesaje din celula de la Poarta alba, mai trebuie sa stea inchis inca 5 ani, m*********a tuta, dai bani asa fara sa verifici!
2
0
ANUNTURILE DE PE OLX SUNT IN GENERAL DATE NUMAI DE TEPARI,....EU AM PATIT ASA CU 2 ASA ZISI MESERIASI,AU VENIT ACASA , AM STABILIT PRETUL,AU LUCRAT 1 SAPT,MI-AU CERUT UN ACONT SI AU DISPARUT DE TOT!!!
2
1
Sezonul pe litoral e o teapa prin definitie. Indiferent unde te ai caza din sud pana in nord
4
0
E simplu: Dacă era Noua Dreaptă la guvernare în 10 minute se afla al cui era contul în care a trimis banii și a doua zi era la canal făptașul. Dar nu e. Voi aveți grijă să-i votați tot pe ăștia.
4
4
Asta vroia sa stea 7 zile cu 1260 ?, Cine e prostul aici ?
3
4
tepueste case terenuri masini invarte cu 5 clase p****i cu facultate bine le face pe unii ia ascuns la parnae pe alti ia tepuit pana la piele feritiva
2
0
Morala? Nu mai mergeti la particulari ca luati teapa, mergeti la hotelurile makedonesti cu 150 de euro pe noapte si mancarea inca 150.
7
1
Bataie de joc, oamenii mananca chipsuri prin Mamaia Nord. S-a ajuns rau de tot, cartofi prajiti 60 ron si salata in plastic 55 ron. Ii vezi pe toti rontaind chipsuri
18
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677