REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Atenţie, şoferi! Au fost introduse noi sensuri unice pe străzile din Constanța

Atenţie, şoferi! Au fost introduse noi sensuri unice pe străzile din Constanța

Replica API 7 septembrie 2022 | 00:00 9458

Primăria Municipiului Constanța, prin SC. Confort Urban S.R.L, va institui la data de 19 septembrie 2022 două noi sensuri unice în cartierul Kilometrul 4-5.

Aceste măsuri au fost luate de municipalitate în urma consultărilor cu cetățenii din zonă și, ulterior, în urma analizei făcute de Comisia de Circulație. Înfiinţarea acestor sensuri unice vizează fluidizarea traficului rutier în zonele intens circulate, în special, în perimetrul unităţilor de învăţământ, asigurarea şi protejarea circulaţiei pietonale, precum și crearea de noi locuri de parcare.

Pe strada Progresului, circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu, iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole. Ambele sensuri unice sunt în proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 33 „Anghel Saligny”.

,,Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singurul send unic necesar este pt Chitzi, cu directia groapa de gunoi.
0
0
Cu care cetateni se consulta astia? Nici nu ii vezi prin oras,dar ei se consulta cu lumea....ba ce tampiti!
0
0
Fmm de hodorog debil cu specialistii tai cu tot
0
0
de ce l-am votat pe Chitac! Sensuri si parcari. Atata pate don amiral...In timpul asta, Bolojan a mai accesat cateva miliarde. Ati vazut cum arata Oradea ? Ei, comparati-o cu orasul Constanta!
2
0
Jur ca votez cu oricine promite ca va desfiinta sensurile unice! Efectiv ma exaspereaza sa ocolesc jumate de oras pentru un drum ce imi lua 10 minute oriunde.
0
0
cu bolta face pe constanteni , jigodia locuind in eforie... iar ova , de cum a venit la primarie si-a asfaltat strada unde sta cu iubita , ea fiind in cuplu barbatul iubitor...
1
0
iar a fost la o betie chitac si i a cacat mintea un sens giratoriu fmm de betiv nenorocit
0
0
multa sanatate familiei dvs si sa ii vad tragand ghiozdanul de 7 kg cu carti peste doua transee,sanatate si sa mergeti cu bicicleta pe zona 4-5,speram sa va vedem in carne si oase la votare ,atunci cand veniti si faceti si tumbe prin parcuri si construiti spitale mii si parcari cu sutele,ca doar nu va doare gura,sper sa va intalnim draga dl primar,sanatate la toata,toata familia dvs,asa cum stim noi sa va uuram
0
0
Numai prostii face boul asta de primar.A stricat tot orasul si nici gand sa repare ceva
1
0
Comisia de circulatie din cadrul primariei, poate ia in vizor si circulatia din jurul scolii generale nr 22 Constanta si scoala ajutatoare nr. 2. Asta daca, cartierul Bratianu, mai face parte din municipiu si in perioada dintre alegerile locale.
0
0
Ati futut si sensul giratoriu de la city mall de aiurea, orasul e ca sarajevo dupa bombardament, lasa chitane ca vin alegerile ...
1
0
Ne-ati terminat.urmeaza contrariul.
0
0
Am ajuns dracu sa umblam cu Waze si Google Maps prin oras. Toti astia care lucreaza in primarie, sunt niste dementi.
2
0
O sa ne trebuiasca GPS prin oras
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513