REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Atenție, șoferi! Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Atenție, șoferi! Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

A.F. 11 septembrie 2023 | 17:16 1265

Echipele societății contractate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu reiau marți, 12 septembrie a.c., de la primele ore ale dimineții, așternerea covorului asfaltic pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și strada I.L. Caragiale.

Atentie, soferi! Continua lucrarile de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

Se va interveni pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, vor fi impuse restricții de trafic parțiale, pe câte un sens de mers.

Atentie, soferi! Continua lucrarile de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

„Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.“ au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru WIZZAIR Coaie ,ești praf!
0
0
Sa o ia mai incet.S a miscat Amiralul ca racul.
3
0
Prostii mei, mergeti mai ușurel ca nu s-au umplut inca toate gropile cu p****i, atenție romani idioti ca la știri vor fi imagini care cu un puternic impact emoțional, pe care tot noi le generam atunci cand ne credem la curse, cand bem, drogam, trecem pe rosu, nu respectam nimic dar vrem respect, poate la cimitir ca sunt locuri gramada
1
1
Am uitat sa remarc inventia constanteana: caminele amplasate pe aliniamentul bordurilor!!! Vai! Asta inseamna modernizare originala! La fel si spatiile verzi de pe marginea trotuarelor care arata deplorabil in lipsa unui sistem de irigare. Halal modernizari! Cine a proiectat tot sistemul rutier, inclusiv pistele pt biciclete? Putem sa aflam cine sunt incompetentii?
7
2
apai ..asfalteaza bdul alex lapusneanu de vreo 3 luni si tot nu mai termina ...zici ca e cat zidul chinezesc de lung si de lat.....hahahaha
6
1
Pt toti incompetentii: modernizare inseamna modificari la ceva existent care aduce un plus de performanta, confort, fiabilitate etc. Unde regasim modernizarea in lucrarle facute pe strada Mircea? Pe bdul Mamaia? Se circula in continuare la fel pe Mamaia si mai greu pe Mircea. S a inlocuit asfaltul uzat de pe trotuare cu pavele montate denivelat si nealiniate.
7
2
Și noi am tot făcut apel : sa plecati la naiba in praznic, de incompetenți !
7
3
dar garda de mediu de ce nu aplica amenda primariei pentru aceasta poluare cu praf care il inspira cetatenii. si lui termoficare.
7
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677