REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Atenție, șoferi! Nu se mai circulă pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian

Atenție, șoferi! Nu se mai circulă pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian

Replica API 1 septembrie 2022 | 13:37 10897

Măsuri de siguranță pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța. Până pe 3 septembrie, Constanța redevine casa teatrului independent. Puteți participa la spectacole, ateliere de teatru, improvizaţie, dans şi muzică. Pentru buan desfășurare a spectacolele care au loc pe scena amenajată pe bulevardul Tomis, în perioada 02 septembrie, ora 00:00-04 septembrie, ora 14:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor.

De asemenea, în aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa, ediţia a VII-a, este organizat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism şi Art Society Center, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa, Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor Burada”, Universitatea „Ovidius“ Constanţa și reprezentanţi ai societăţii civile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne ajunge cu tine, primarule
0
0
Parcari gratuite, pai cum altfel domnule pomanagiu. Cum sa platiti voi pentru un serviciu pe care il folositi. Pune si tu de un protest, cum indrazneste primaria sa nu va dea voua pomeni pe banda rulanta?
0
0
Inteleg de aici ca noi. pulimea urbei, platim productiile artistice ale altora, bugetari si ei, din alte parti, ba chiar si ale unei universitati locale, care are fonduri de la bugetul de stat, ca sa ce??Asta e cultura pe care o doriti?Poate ca apa calda, curatenia orasului, asistenta medicala de urgenta, WC urile publice, parcarile gratuite, parcurile amenajate, strazile!date circulatiei normale...etc, ar fi fost de o mie de ori mai legate de cultura unui oras, cu oameni multumiti. Apoi isi luau ei bilete la teatru daca doreau si vedeau ce stiau ei ca le place. Cata nesimtire pe primar!
1
0
Ce va trebuie voua cultura, cetatenilor liberi si plini de drepturi, platitori de taxe si impozite? Cum indrazneste primaria sa inchida o strada pe care vor gibonii sa circule? Doamne fereste, constantenilor, administratia publica locala va incalca drepturile; puneti de un protest, nu se mai poate asa.
0
0
Mai lasati-ne naibii cu toate evenimentele voastre culturale obosite. Vrem liniste si curatenie in oras, ne-am saturat de aglomeratie si utilaje care distrug tot!! Nu va mai vrem nici pe noi, nici prostiile voastre numite cultura! Faceti cultura si evenimente in Mamaia, nu mai blocati orasul! Ne-am saturat!
1
0
Degeaba faci cultura si dimineata cand poporul muncitor din zona de nord se inghesuie pe singura strada catre port Mihai Viteazu.
0
1
Comentariile celor dinaintea mea dovedesc ce sete de cultura au locuitorii acestui oras si ai acestui judet. Dati-i inainte, baieti, sunteti pe drumul cel bun. Ce ne trebuie noua cultura cand
0
0
De ce pe strada, cu intrerupera circulatiei din nou? Platforma de la pavilionul expozitional si platoul de la universitate, ce cusur aveau?
4
0
citesc comentariile si imi dau seama ca voi chiar traiti intr o bula.
0
0
ati gaurit toata constanta, in zona Vivo e blocat totul, va asteptam la alegeri sa va zicem la revedere
4
0
Ce dracu faci cu banii nostri
0
1
Nu era mai bine sa opreasca traficul pe Aurel Vlaicu in zona Vivo? Si asa acolo se sapa de ani buni si se circula de tot rahatul...sau pe lapusneanu .****i pe opera de arta a administratiei chitac, str stefan cel mare?
1
0
Ba din contra, zona e tocmai potrivita. Nu mai fiti carcotasi la orice.
0
0
si bajetii unde se mai dau cu benveu
0
0
Atat il duce capul pe chitcan...Sunt atatea alte locuri frumoase unde se pot amenaja scene, dar asta, din ura fata de constanteni, intrerupe traficul.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513