REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Atenție, șoferi! Restricții de trafic, pe bulevardul Mamaia

Atenție, șoferi! Restricții de trafic, pe bulevardul Mamaia

A.F. 15 mai 2023 | 19:25 1600

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni săptămâna aceasta pe bulevardul Mamaia la partea carosabilă cu utilaje pentru frezarea stratului de uzură și asfaltare. Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu.

Atentie, soferi! Restrictii de trafic, pe bulevardul Mamaia

Se va decoperta stratul de asfalt și se va așterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spații verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.

,,Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial începând din noaptea aceasta până sâmbătă, 19 mai, în intervalul orar 21:00-05:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări", au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati spart toate strazile. Nu ati reparat niciuna. Nu mai sunt rute ocolitoare fara gropi care blocheaza fluenta traficului rutier. Cum ar fi daca in consecinta constantenii ar refuza sa mai plateasca taxe si impozite sau mai grav daca nu ar mai cumpara combustibil auto 10 zile? Cred ca in urmatoarele 30 zile s ar repara toate strazile care acum arata ca dupa bombardament. Era necesar sa inoiti orasul dar de un an eu locuiesc intr un santier. Sunt santierist. Dorm in santier circul prin santier mananc in santier am praf in casa ca in baracile din santier ascult utilajele din santier sunt murdar pe haine si pantofi de parca as purta salopete si bocanci de santier. Urmeaza ca tamp.itul de primar sa ne ceara sa purtam casti de protectie ca tot circulam prin santier si asa sunt regulile in santier. Idi.otii de la pseudopolitia locala vor da amenzi ca nu avem casti de santier cand iesim din baraci ca astea nu mai sunt case sau apartamente. Abia astept alegerile sa votez iar seful de santier.
4
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> mub.me/kisky
0
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677