REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Atenție șoferi! Restricții la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Lăpușneanu

Atenție șoferi! Restricții la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Lăpușneanu

Virgil STOIAN 12 iulie 2023 | 00:00 1608

Atenție șoferi! În această seară sunt restricții auto la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Lăpușneanu. Echipele de muncitori intervin cu utilaje pentru pregătirea asfaltării în zona intersectiei de la Dacia. Din acest motiv, pe sectorul de drum menționat, traficul va fi restrictionat total.

Atentie soferi! Restrictii la intersectia bulevardului Tomis cu bulevardul Lapusneanu


”Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație, semnificația indicatoarelor de semnalizare rutieră și să aleagă rute alternative.” au transmis reprezentanții primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta facatura marca Chitac: de vina nu ar fi primaria ci firmele care fac lucrarile. Fals! Aste e doar o incercare jalnica de a pasa responsabilitatea! Noi i-am delegat si ii platim ce cei din administratia locala sa ne administreze orasul, cu bani, cu lucrari, servicii publice, etc. Este datoria primariei sa se asigure ca firmele platite de primarie din banii nostri isi fac treaba cum trebuie. Numai ca primaria a ales sa bage capul la cutie si sa lase orasul si confortul cetatenilor pa mana unora care isi bat joc de tot. Era in putinta si obligatia primariei ca sa nu existe aceasta bataie de joc la adresa cetatenilor!
1
0
Își bate joc de angajați nu plătește salarii este plin de datorii și o sa piardă și contractul pentru ca nu are bani sa termine lucrările toată lumea știe asta....
0
0
Asta de asfaltează este pila lui Fagadau....are licitația câștigată de pe vremea lui fagadau....și tronsonul de la Oxford pana la dacia și mai în sus spre tricadero doar el îl face....nu primăria!!!!! Nu mai mâncați c***t dacă nu știți!!!!!
0
1
Va fura pe fata si voi le platiti taxe.Asa au platit si colonistii la 1776 la enlgezi?Nu invatam nimic din istorie?Pana nu pleaca o sa tot platim taxe,ca pamantu' guvernului,nu al nostru de la DUMNEZEU,l-au facut Iohannis cu Iliescu cu Ceausescu Dej si scrusurile din trecut?S-au pus stapani pe ce in pamant si peste pamant?Sa le vad familia la 2 m sub pamant
0
0
A intrat omul lui vergilica sa dea cu minusuri :) Bai, tu nu traiesti tot in Constanta? Oricat de bine te-ar plati Chitac, tot prin traficul asta infernal iti pierzi zilele, ca doar nu ti-a dat si elicopter sa zbori.
2
0
Dupa ce se vor termina, daca se va intampla asta, vor fi aceleasi bulevarde pline de guri de canal, doar ca vor vi imbratisate de niste trotuare cu pavele si faimoasele borduri. Nu stiu pentru ce a fost tot deranjul acesta. Nu s-au construit bulevarde si strazi noi, pur si simplu le vor ingusta pe cele vechi. Aduce a sabotaj la adresa cetatenilor. Minciuni, as usual.
5
1
Incredibil cata bataie de joc si nepasarea la adresa cetanenilor are actualul primar cu gasca lui. Nici o alta administratie nu si-a batut atata joc de cetatenii orasului. Nici Mazare si nici Fagadau nu au fost constanteni, dar nu i-au urat atat de tare pe constanteni cum o fac cei de acum. De cand s-au apucat de aceste inutile asa zise "modernizari" traficul a devenit infernal. Si cand se vor termina toate prostiile facute de astia va fi si mai rau ca acum. E uimitor cat de rabdatori suntem totusi!
11
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166