REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Atenție, șoferi! Schimbări majore în traficul rutier de pe bulevardul Tomis

Atenție, șoferi! Schimbări majore în traficul rutier de pe bulevardul Tomis

A.F. 16 noiembrie 2023 | 00:00 3063

Începând de miercuri, 22 noiembrie, se relochează indicatoarele de informare de la intrarea și ieșirea în oraș spre Ovidiu și se reduce viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector al DN2A, de la 90 de km/oră la 50 km/oră. Indicatorul informativ de ieșire din municipiul Constanța va fi mutat în dreptul Restaurantului „En Provence” iar cel de intrare în municipiul Constanța va fi relocat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Kiev. 

Atentie, soferi! Schimbari majore in traficul rutier de pe bulevardul Tomis

Aceste modificări sunt necesare întrucât acest sector de drum a trecut din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, în administrarea UAT Constanța.  

Decizia de reducere a vitezei de deplasare a autoturismelor pe acest sector de drum a fost luată ca urmare a reîncadrării acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes local. 

Primăria Municipiului Constanța prin Comisia de circulație, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și Confort Urban au avizat modificarea limitei de viteză a autovehiculelor precum și relocarea indicatoarelor de informare privind intrarea și ieșirea din oraș. 

Atentie, soferi! Schimbari majore in traficul rutier de pe bulevardul Tomis

Prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier în zonă și evitarea producerii accidentelor rutiere.  

În contextul noilor reglementări, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am realizat ca limita de viteza era 90km/h... Tot timpul am mers cu 100. Totuși limitarea la 50km/h mi se pare inutila atâta timp cât nu sunt locuinte în zona si ar putea fi mărită la 70km/h cum este în mai multe orașe din tara sau pe b-dul Aurel Vlaicu (unde s-a limitat recent pe partea cu lacul la 50km/h datorita blocurilor).
11
0
Ma ghiolbanilor, mergeti mai încet ca tot acolo ajungeti
0
8
sa-mi luati bosharu-n limba in frunte cu primaru si consiliul local.
12
1
Intra si’ masa scuipatule si da-mi o gealca
0
3
da va aduce bani la trantorii locali, sa vezi tu panda cu radare acolo acum!!!
12
0
Daca drumul asta de c***t a trecut de la unul la celelalt iar viteza s-a injumatatit de la 90 Km/h la 50 Km/h este logic ca Traficul se v-a bloca si ganditi-va cum o sa fie la vara 2024 O prostie fara sens ca de obicei
15
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016