REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe A2

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe A2

Victor ROTARU 11 iunie 2023 | 14:47 1010

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN19, în zona localității Valea lui Mihai, din județul Bihor, s-a produs un accident rutier în urma căruia un copil de trei ani a fost acroșat de un autoturism și a fost rănit grav. Circulația rutieră este restricționată pe sensul Satu Mare - Oradea, circulându-se alternativ pe celălalt fir, pentru aproximativ 30 – 45 de minute.

Atentie, soferi! Trafic ingreunat pe A2

De asemenea, pe DN22, în localitatea Isaccea, din județul Tulcea, a avut loc o coliziune între un autoturism și un motociclu, în urma căreia șoferul și pasagerul motociclului au suferit răni ușoare. Traficul rutier este oprit total în ambele sensuri pentru aproximativ 30 de minute.

Totodată, pe DN1 București - Ploiești, localitatea Otopeni, din județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată cu rănirea unei persoane. Traficul rutier este restricționat pe benzile 1 și 3 ale sensului de mers către București, circulându-se doar pe banda 2.

În ceea ce privește fluența traficului pe principalele artere rutiere, valorile de trafic sunt următoarele:

Pe DN 1 Ploiești – Brașov:

- la Bănești - în zona lucrărilor la podul de peste râul Doftana, traficul pe sensul de mers către Ploiești  fiind coloana de aproximativ 2.5 km (intre km 91+500 si km 89); 

- Comarnic - trafic intens pe sensul de coborâre unde înregistrăm coloana de la km 110 la km 108,

- Bușteni/Azuga - trafic intens pe direcția de deplasare Brașov-Ploiești, fiind coloană între km.135 -  km 137;

Pe A2 București – Constanța în zona kilometrului 147 (în zona stației de taxare Fetești), pe sensul către București, traficul este îngreunat, fiind coloană în mișcare pe o distanță de aproximativ 500 metri.

Pe DN 7 Pitești – Sibiu trafic îngreunat pe raza localității Milcoiu, pe sensul către Pitești.

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:

•        DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;

•        A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;

•        DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Pentru DN 1 Brașov-Ploiești-București, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 - București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență! Nu urcați la volan după ce ați consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive și nici dacă vă aflați într-o stare de oboseală accentuată!”, au transmis reprezentanții InfoTrafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016