REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

ATENȚIE, șoferi! Vor fi controale în trafic toată săptămâna!

ATENȚIE, șoferi! Vor fi controale în trafic toată săptămâna!

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:03 564

Autovehicule pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E..

Pe parcursul săptămânii 14 – 20 octombrie a.c., Direcţia Rutieră a Poliţiei Române coordonează, la nivel naţional, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Acțiunea se desfășoară conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). În cele 7 zile, controalele polițiștilor au în vedere respectarea, de către șoferii profesioniști, a vitezei legale, utilizarea centurilor de siguranță sau a dispozitivelor de retenție, funcționarea corespunzătoare a aparatului tahograf, respectarea perioadelor de conducere ori de odihnă, documentele obligatorii ale conducătorilor auto, ale vehiculului ori cele ale operatorilor de transport. În ceea ce-i privește pe conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă, controalele vizează și respectarea limitei maxime admise, a greutății mărfurilor sau fixarea corespunzătoare a acestora, precum și respectarea normelor privind transportul mărfurilor periculoase.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Controlati si autoturismele care cara marfa la magazinele proprii.Masinile sunt burdusite cu diferite marfuri de nu mai pot folosi oglinda pentru a se asigura .Zone sigure varianta pentru legume,Metro,Selgros...
0
0
Mda, rutiera e ocupata in continuare iar Constanta este plina de betivi si CONDUCATORI AUTO posesori de carnet de PARTID. DANCULE ITI FACE CINEVA REVISTA PRESEI, NU DE ALTA DAR POATE AFLI SI TU CE SE INTAMPLA PRIN CONSTANTA
2
1
SA VINA LA TIGANII DIN HARSVA
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510