REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

ATENȚIE! Un alt maniac sexual a acostat o femeie, în Poarta 6! VIDEO

ATENȚIE! Un alt maniac sexual a acostat o femeie, în Poarta 6! VIDEO

Replica API 14 martie 2022 | 01:59 8043

O femeie în vârstă de 31 de ani, care locuiește în Constanța, cetățean ivorian, a tras o sperietură soră cu moartea după ce un maniac sexual a intrat după ea în liftul de pe casa scării și și-a scos organul genital din pantaloni. Bărbatul a bruscat-o, a ținut ușa liftului, pentru a nu se închide, moment în care a început să se masturbeze. Femeia a început să țipe, moment în care individul a fugit. Precizăm că scena s-a petrecut într-un bloc din Poarta 6, sâmbătă, la ora 22.00. Polițiștii au deschis dosar penal.

maniacul sexual

Iată că tot mai mulți dezaxați ajung să agreseze femeile și să se masturbeze în fața lor, pe stradă, în scările de bloc sau chiar în lifturi. După evenimentul din ianuarie, petrecut la Medgidia, când o tânără de 18 ani a fost urmărită și acostată, în scara blocului, de un bărbat care se masturba, un alt eveniment, parcă tras la indigo, s-a întâmplat la Constanța. O femeie de cetățenie ivoriană, care locuiește, împreună cu soțul ei, într-un bloc din Poarta 6, a trăit clipe de groază, din pricina unui asemenea individ.

Sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 22.00, în timp ce s-ar fi aflat în liftul unui bloc de locuințe din municipiul Constanța, ar fi fost abordată de un bărbat necunoscut, care și-ar fi expus organul genital și ar fi început să se autoexcite, iar în momentul în care aceasta a început să țipe, persoana în cauză a fugit.

Soțul femeii a povestit, pentru Replica, cum s-a petrecut, mai exact evenimentul.

”S-a întâmplat aseară, la ora 22. Venea din oraș, unde a fost să se întâlnească cu o prietenă, soldat în armata americană de la Baza NATO. Din câte am înțeles, individual a urcat în autobuzul 2-43 din zona gării, iar când ea a coborât în Poarta 6, a coborât și el în spatele ei. Făcut, la un moment dat, stânga, față de direcția soției, urmărind-o până în dreptul blocului. A crezut că e un vecin, ușa de la intrare are temporizator, se închide mai încet, ea a rămas la cutia postală să verifice corespondența, timp în care el a ajuns la lift, a chemat liftul. A ajuns și ea la lift, iar când a intrat în lift, el a bruscat-o, a ținut ușa liftului și și-a scos nebunia afara. Soția a început să țipe, individul s-a speriat si a fugit”, ne-a declarat soțul femeii.

Întrucât nu vorbește română, tânăra de 31 de ani a mers abia duminică la poliție, însoțită de o mătușă, pentru a o ajuta să dea declarații în fața oamenilor legii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările continuă, în vederea stabilirii identității bărbatului și luarea măsurilor legale care se impun.

Se pare că individul s-ar numi Florin Gheorghe.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treaba asta trebuie rezolvat fara politie
0
0
Negresa s a speriat mai mult ca ala o avea mica. Nu e obisnuita cu asa ceva.
0
0
castrat de urgenta
1
0
Bravo Masturbatoru!!
0
0
Injectie,sa nu se inmulteascA
1
0
Il cunosc pe acest om si nh cred ca e in stare de asa ceva , false acuzatii!
0
2
cred ca-i bodyguard, dupa ecuson
0
0
lasat liber pana cand se intampla ceva mai ...urat, asa i la noi!
3
0
Mai bine sa i se taie capul!
3
0
Sa i se taie penisul
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768