REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
22.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Atenție! Un individ intră mascat în gospodăriile din Topalu și fură tot ce prinde. Video

Atenție! Un individ intră mascat în gospodăriile din Topalu și fură tot ce prinde. Video

Deria ISLEAM 24 iulie 2024 | 00:00 641

Un bărbat a reușit să sperie o comună întreagă, intrând prin efracție în gospodăriile oamenilor din comuna Topalu, județul Constanța. Primarul localității, Constantin Baltă, spune că s-au luat toate măsurile astfel încât să-l prindă pe hoț, iar sătenii, de frică, stau de pază cu rândul.

Atentie! Un individ intra mascat in gospodariile din Topalu si fura tot ce prinde. Video Hoțul, surprins de o cameră de supraveghere

Sătenii speriați nu mai pot dormi nopțile, stau de pază cu rândul

Cetățenii comunei Topalu nu mai dorm nopțile de frică! Au ajuns să stea de pază cu rândul, în încercarea de a veni în ajutorul autorităților și de a-l găsi pe hoțul care le tulbură liniștea. Potrivit informațiilor noastre, hoțul bântuie noaptea din casă în casă, încercând să intre în locuințele oamenilor. A și reușit să pătrundă într-o casă a cărei ușă era descuiată, furând ce a găsit pe masă și o sumă de bani din geanta păgubitului.

Ce spune Constantin Baltă, primarul comunei Topalu

Reporterii ziarului Replica au luat legătura cu primarul comunei care asigură localnicii că toate măsurile necesare au fost luate, astfel încât hoțul să fie prins cât mai repede cu putință: „A fost o filmare de pe o cameră montată de un cetățean în curtea sa. A încercat să intre în mai multe case. Noi ne-am mobilizat, încercăm să îl prindem, este și poliția în alertă, însă încă nu i s-a aflat identitatea.”

Atentie! Un individ intra mascat in gospodariile din Topalu si fura tot ce prinde. VideoHoțul, surprins de o cameră de supraveghere

Hoțul a furat o sumă de bani din geanta unei victime

Constantin Baltă îi îndeamnă pe cetățeni să rămână în alertă și să-și încuie locuințele. Hoțul a reușit să pătrundă, momentan, doar unde a găsit ușa descuiată: „A intrat la o familie în casă, a găsit ușa descuiată. A luat ceva de pe masă, nu știu ce a găsit exact, iar dintr-o poșetă a furat o sumă de bani, dar nu știm cât, nici familia nu știa exact cât aveau acolo. A intrat în mai multe curți, dar dacă a găsit ușile închise, a intrat și a ieșit. Acolo a fost filmat când ieșea dintr-o curte, acolo a găsit ușa încuiată.“

Încă nu sunt amănunte despre identitatea hoțului, spune primarul, însă toate demersurile necesare prinderii acestuia s-au făcut și se vor face în continuare. Până și localnicii s-au mobilizat, sărind în ajutorul autorităților: „N-avem nicio bănuială deocamdată legată de cine ar fi putea fi. E posibil să fie topolean, e posibil să fie străin. Cetățenii s-au mobilizat, cât de cât și mai fac pază din două în două seri. S-au vorbit, s-au grupat pe zone și urmăresc, să vadă dacă nu cumva mai apare. Mai mulți cetățeni au camere de supraveghere montate la locuințe, le folosesc și pe acelea.”

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699