REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Atenție! Un tâlhar se plimbă liber pe străzile Constanței. Video

Atenție! Un tâlhar se plimbă liber pe străzile Constanței. Video

Ana Maria LIPAN 18 iulie 2023 | 00:00 4668

Constanța, deși este ticsită de oameni ai legii, în special în timpul sezonului estival, este încă un teren propice pentru hoți. Zilele trecute, un bărbat i-a furat unei bătrâne lanțul de aur chiar în mijlocul străzii și în plină zi. Hoțul a luat-o la fugă, fiind surprins apoi de camera de bord a unui autoturism. Fiica femeii păgubite de tâlhar a lansat un apel către public.

Atentie! Un talhar se plimba liber pe strazile Constantei. Video

În timp ce litoralului s-a umplut de turiști și de oameni ai legii, ce monitorizează în permanență siguranța cetățenilor, specialiștii în ușurat buzunare continuă să se plimbe liberi prin oraș, desfășurându-și nestingheriți activitatea. Acesta este cazul unui bărbat, care i-a furat lanțul unei bătrâne, de la gât, în plină stradă. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 19:00, la intersecția străzilor Eliberării cu Prieteniei. 

Atentie! Un talhar se plimba liber pe strazile Constantei. Video

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui autoturism ce se afla în trecere prin zonă. Martorul l-a văzut pe bărbat alergând și a pornind în căutarea lui, însă aceasta s-a făcut nevăzut. Fiica bătrânei s-a adresat publicului, cerându-le ajutorul celor care l-au văzut pe individ. 

Video:

Conform Codului Penal, persoana care săvârșește o tâlhărie fără a face uz de violenţă considerabilă, asupra unui bun cu valoare mică, dacă fapta nu a avut urmări semnificative şi nu este vorba de o tâlhărie calificată, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A-ti vazut ce Opeluri frumoase sânt pe strada aia?
1
0
Pol.locala ocupati va de vegetatia crescuta pe pista de bicicleta din Cta ca veti avea evenimente grave de la aceasta. Puneti pe cei de la sp.verzi sa curete crengile care ne arunca de pe pista pe carosabil
4
2
In totalitate de acord cu comentariile de mai jos, in Romania legea apara pe agresor de victima. Legislatia degeneratilor din UE.
16
0
Talhariile si alte infractiuni cu impact negativ de lunga durata asupra victimelor,nu doar la nivel economic ci si psihic,fiind vorba de increderea de a mai merge pe strada,sunt pedepsite foarte bland. Politia poate pune mana pe jivine,insa jivinele beneficiaza de blandete mai apoi. Pe langa asta,a te apara sau a imobiliza un individ de tipul asta inseamna in mod sigur pedeapsa pentru cine face asta. Nu avem dreptul legitimei aparari ,suntem prada infractorilor iar politia nu are voie sa apere cetatenii ca in SUA de exemplu,ca si acolo sunt tot oameni,nu alte specii. Mi-e sila. Avem sistem represiv-opresiv,nu si de aparare a oamenilor normali. Ne e frica si de infractori,si de politie si justitie, aproape la fel. Numai norocul face ca unii sa scape,insa nu cred ca exista macar un roman caruia sa nu i se fi furat ceva,un telefon,bani,ceva acolo. Suntem varza si nu avem incredere in nimeni si nimic,chiar daca intrebeti fiind,spunem ca e bine,doar ca sa fim lasati naibi in pace.
18
0
Mai exista miliție in Ro ???. Nu îi apucă anii 2030...se desființează singuri.
10
2
Nu e Garda Civică pe străzi, că ați votat p***t și nu e Noua Dreaptă la putere, așa că asta-i situația. Nu-i așa că acum puneți botul la AUR cum că ăia ar fi adevaratii salvatori ?
7
7
Lasa ma k poate omului ii era foame .Il baga la amanet sa haleasca si gura lui ceva UN SALAM DA SYBYU CU KAPU VYU
3
2
militia sa sesizat?
5
5
nu mai iesiti pe strada cu tot aurul la voi ca nu va alege nimeni ,poate tilharii .ca de frumoase nu va ia nimeni .
7
5
Daca tot va ocupati de parcari,veniti si in str Dunarii lingaa peco lukoil Ocupati va cum trebuie,aveti niste semne circulatie adica scuar si sunt ocupate ca si parcare Nu avem vizibilitate cand iesim din parcari,nu putem face stanga,facem accidente cu cei care vin in viteza,nu ne putem vedea unii cu alti,din cauza colturilor ocupate,si parcarile adevarate stau neplatite Ati sters liniile trasate de vechii primari si ne ati inghesuit,facand scuar,dar nimeni nu il respecta
9
0
Nu urlati voi, cetățenilor, acum ani si ani ca sa iasă milițienii la pensie odata ca nu au loc astia tineri de ei ? Na ca au iesit si au venit numai tatuați, bărboși si puși pe căpătuiala rapida, care oricum sunt putini, iar spirit civic nu mai exista ca acum cica esti sifonar, mai du-va in c***t
12
3
Daca il urmaresc cei de la sectia 4, nu va fi prins niciodata. Astia nu rezolva nimic in Constanta. Iau salariu pe nemeritate.
20
3
Acum ceva vreme credeam ca politia exista. In acest moment, stiu sigur ca unii iau salariu, fiind angajati in politie, dar nefiind politisti. Sunt orice altceva: petrecareti pe manele, spagagii, smenari etc. Respectul pentru lege a disparut odata cu disparitia politistilor pe bune. A spus cineva bine: amenzi platesc oamenii cinstiti!
21
3
Despre care politie se vorbeste in Constanta?Nu exista asa ceva in oras o adunatura de cocalari ajunsi militieni pe niste pile de o calitate indoielnica,habar nu au ce se intampla cu ei dar se cred toti niste persoane f.importante dar toti sunt niste p****i cu zurgalai
21
4
Poliția nu are voie la patrule pe străzi pentru siguranța cetățenilor Trebuie să stea la aer condiționat La cincizeci de ani trebuie să iasă la pensie Au spor de casketă e grea pe cap Nu-i duce capul îi duce casketa Siguranța națională e cald afară
23
3
Daca il Prind pot sa il disec , sa l fac bucati si sa l dau la ciiini ?
19
0
Noi la Politia Locala ne ocupam doar de amenzi pentru parcari si ridicari de masini.Chitac ne a pus sa va luam banii,sa va amendam ca nu a construit nici o parcare,ba mai mult a sters si o parte din liniile desenate pe asfalt de ceilalti primari.Si oricum noua ne e frica de infractori ,nu stim sa ne batem ca suntem burtosi,nu stim sa scriem un provesc verbal,vrem salarii mai mari ca sa putem sa va luam voua banii din amenzi.Asa ca platitine in continuare fraierilor din taxele voastre ca noi oricum suntem niste incompetenti.Cu drag,Politia Locala.Apropos,vedeti ca venim sa vedem si daca ati aruncat gunoiul corespunzator,dar sa nu fiti infractori ca nu va spunem nimic.
37
2
Asta e Fagadau
14
2
Fiica bătrânei trebuie să se adreseze nu publicului ci poliției sa-l prindă si să-l deporteze în junglă
28
1
Sapun avem, cine mai doreste, marca Antonescu, sapun aveeeem!
32
1
c****a își face veacul lângă biserica din Inel 2, lângă ghena de gunoaie și punctul termic, sunt vreo 20 de buhnitze ordinare, ar fi din Cuza Vodă, boii dobitocii de la locală și nataraii de la secția 4 de politie... Va-n gaoz.. Mergeți acolo
25
1
Gaborii imputiti se ocupa de parcări. Aia e problema și singura lor preocupare și ocupație. Sa mulgă șoferii, ca sunt ușor de dominat, tot oamenii cinstiti sunt agresati de miliție. In schimb, infractorii acționează nestingheriti. Hua, politia romana.
38
8
sa-l caute in H.C.
36
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677