REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Au apărut primele victime ale vânzătorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

Au apărut primele victime ale vânzătorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

Mirela PASCAL, Georgiana BOGLEA 3 iunie 2024 | 00:00 9890

A apărut prima victimă a șarlatanilor din Tomis 3, pe care Replica vi-i i-a adus în atenție recent, aceiași care promiteau verzi și uscate credulilor,  făcându-i să creadă că vor avea o carieră de fotomodel. O femeie din Constanța a declarat că a plătit taxa de 200 de lei, crezând în visele frumoase pe care țeparii le vindeau, apoi nu au mai fost de găsit. Nici nu aveau cum, pentru că au părăsit clădirea în care își ”taxau” victimele. Șarlatanii funcționau pe societatea Studio Media International, cu sediul în București, cu punct de lucru în Constanța, fondată de o anume Mihaela Moise. Firma a înființat-o în august anul trecut și a avut, în doar câteva luni de activitate, profit de este 50.000 lei.

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

Moise Mihaela a pus la  cale un plan minuțios de a face bani de pe urma credulilor. A înființat, mai întâi, în decembrie 2022 o firmă de apartament, Studio Media Advertising International SRL, cu sediul pe strada Piața Națiunile Unite, Sector 4, ce are ca obiect de activitate crearea și realizarea campaniilor publicitare, crearea și plasarea reclamelor în ziare, periodice, la radio și televiziune, pe Internet și alte mijloace media, crearea și plasarea reclamelor în aer liber, de exemplu afișe, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor și aplicarea de colante publicitare pe mașini și autobuze. Și i-a mers bine anul următor, reușind să bifeze, pe anul fiscal 2023, o cifră de afaceri de 332.000 lei, profit de 250.000 lei... deși a avut un singur angajat.

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

În 4 luni, Mihaela Moise a făcut o avere

În august 2023, aceeași Mihaela Moise s-a gândit să-și lărgească aria de acțiune și a mai înființat o firmă, Studio Media International SRL, cu sediul în București, aceeași adresă - Piața Națiunile Unite, Bloc B2, Scara 1, Apartament 5, dar cu punct de lucru în Constanța. Societatea a fost fondată în august 2023 și, în doar patru luni de activitate, a avut cifra de afaceri de 74.117 lei, profit de 54.827 lei... și tot un singur angajat. 

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

La malul mării, societatea acționa în Tomis 3, în clădirea Center Valentin, iar escrocheria a fost demascată de Replica.

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

În urma articolului, șarlatanii și-au luat tălpășița... însă au uitat să-și anunțe ”clienții” că și-au schimbat sediul. O femeie din Constanța, care a căzut în plasa escrocilor, trage un semnal de alarmă.

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video

Am fost abordată de un domn brunet și înalt care îmi zicea că e în căutare de fete pentru studio media, am zis să încerc, l-am însoțit si m-a dus într-o locație care se numește Center Valentin, în Tomis 3. A trebuit să plătesc o taxă de 200 de lei ca să se asigure că voi veni la casting... Însă, eu, ca o credulă, am căzut în capcană.“

Au aparut primele victime ale vanzatorilor de iluzii, din Tomis 3! Video„agent” al firmei fantomă care racolează oamenii pe stradă

Video:

Așadar, au plecat din Center Valentin, dar cu siguranță și-au găsit culcuș în altă zonă a Constanței. Sperăm, însă, că oamenii legii vor fi vigilenți și vor reuși să destructureze rețeaua pentru că, suntem convinși că nu gândește un singur creier toată această operațiune și că, probabil, Mihaela Moise este doar un nume.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fraieri aier la
0
0
În zonă poliția dă amenzi la pensionarii care vând verdeață Nu are voie să umble după marii hoți care înșeală oamenii
25
4
Escrichria asta avea loc acum 18 ani in mamaia și a ținut mult timp, până a început lumea să se prindă ca e hoție și o perioadă au dispărut hoții. Acum au reapărut iar. Asta e fapta penală și trebuie arestați. Sunt cel puțin 3 capete de acuzare,
29
0
Te sicaneaza daca le zici ceva, sunt interlopi
26
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515