REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Au băut și au mâncat până nu au mai putut și s-au plâns că e scump litoralul!

Au băut și au mâncat până nu au mai putut și s-au plâns că e scump litoralul!

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 29312

O notă de plată consistentă... și nu prea, pentru unii, a făcut înconjurul internetului! 1.200 de lei consumația la o terasă de pe litoral, patru persoane. Clienții tersei care i-a ușurat d ebani au consumat bere, fripturi, pastramă, cafea, desert, băuturi răcoritoare și li s-a părut că au mâncat și au băut prea puțin, față de nota pe care au achitat-o.

Fotografia a fost postată de un turist, probabil, ascuns în spatele numelui de Nicky Sics, care a criticat dur industria HoReCa din România, sfătuind turiștii să se îndrepte spre Grecia, Bulgaria sau Turcia. ”Nu e prost cine cere, e prost ăla care dă”, a fost cea mai bună replică dată de un internaut.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
12500 pt 12 portii de mancare e ok, probabil vroia moca,
0
0
Preturile sunt mari, e adevarat. Dar a ales sa consume de la restaurant, nu de la supermarket. Este comanda online, vezi punga de pe bon, deci a stiut preturile si a vrut sa sparga banii acolo. Acum de ce plange? Sunt o multime de localuri la care se mananca la preturi decente in orice statiune de pe litoralul nostru.
0
0
Daca va uitati atent la nota, dincolo de preparatele din carne, atentie la pretul salatei de varza, piure, suc.Aici se vede japca adevarata.
0
0
Terminati cu cacanariile astea...ai un cacat de bin cat sulul de hartie igienica si te plangi ca e scumpa mancarea..da ai mancat cat porcu..voi sunteti aia care se plang mereu din orice..iesiti in p.u.l.a mea din tara...mergeti dreaq in congo..ba nu...mai bine luati putina funie si sapun..sa nu se mai nasca altii ca voi
0
0
Toti ati scris comentarii ca sunt scumpe mancarurile, dar tot le cumparati. Pentru ce va plangeti, din moment ce cumparati?
0
0
Mici 9 lei buc.preturi de Hilton la conditii de bodega, o portie de coaste de porc 73 lei oamenii cu bodega sunt nebuni cu japca asta.
0
0
O sa le iasa pe nas cat de curand preturile astea nesimtite!
0
0
istanbul restaurant in cartier aksaray ciorba linte 18lire, iskender 75, ayran 10. tarabe pe strada apa jumate 3-4 lire, suc mic 5-6 lire. imparti la 3,5 si afli pretul in lei. autocar 350lei dus intors, hotel 2018 4stele 280lei pe noapte.
0
0
Media e de 300 de lei de caciula ! Vi se pare putin pentru o masa????
0
0
E p***t cine da 61 de lei pe o portie de papanasi .
0
0
Da ass e iati ma PARYZER TARANESC DE PORC si cu ROSII si o CONSERVA DE PORK ,,BUCEGI" si iti FACI VIATA LIFE !! TYTAN ICE ALTA VIATA!!!
0
0
la greci am mancat 4 persoane cu 60 euro bere si baclavale si cafea incluse .
2
0
Astia erau moldoveni morti de foame de la drumu lung mancaiar focu de jegosi infecti cu limba lor de kakat
2
0
12 lei salata de varza? Ati inebunit?
1
0
27 de lei un cascaval pane? 17 lei o bere posirca facuta de Ursus cica premium, 13.5 piure de cartofi care e defapt o amestecatura de fulgi cu apa...sa se duca in cap din partea mea toata horeca din tara asta de kkt, ca merita, poate asa se trezesc la realitate si nu mai vand mancare de cantina la preturi bomba!
0
0
nu visati,in bg,grecia si mai ales turcia,atentie,istanbul,te fac la nota de innebunesti.cit poti sa.ti umpli matul mic,fripturi,etc?cel mai bine e a.i evit,maninci la grilluri,acasa,pufuleti,salam cu soia,parizer,sunca cu ceapa,rosii din gradina.Nu e obligatoriu sa faci matul gros la mare,asa ridcati si preturile ptr ceilalti.
1
0
jaf pe fatza preturi ne simtite, asta e daca ciumpanzeii fosti ospatari acu 30 ani au ajuns patroni ,p litoral, rusine, de fapt mai e o luna si gata turismul la mare, ma duc la turci si stau boer cu 50 euro pe zii
0
0
friptura zdravana din nota nu a fost asa de consistenta. ce plangeti industria HORECA? sunt precum taximetristii: trag cat se poate. daca ar putea sa traga 12 luni din an, ar trage atata.
0
0
Asta a luat la pachet de la Dedeman,altfel pt ce-i trebuia punga?
0
0
Iti promit ca o sa fie foarte interesant pentru tine. Norocul tau este ca si te ajuta fizicul sa "tabar" pe tine mai rau.
0
0
Am inteles Mirela, de acum incolo o sa imi indrept tot timpul meu liber catre tine.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513