REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Au bubuit prețurile la cazări, în apropiere de plaja Neversea

Au bubuit prețurile la cazări, în apropiere de plaja Neversea

Ana Maria LIPAN 22 mai 2023 | 00:00 2395

În Constanța s-a dat deja startul ofertelor pentru cele mai cunoscut și așteptat festival de la malul mării, Neversea. Ca în fiecare an, principala grijă a turiștilor veniți de la mare distanță de casă, special pentru festival, este cazarea. La fel și a proprietarilor de apartamente situate în zona de desfășurare a festivalului din Constanța. Cine vrea să participe la aceste evenimente va trebui să scoată bani grei din buzunare pentru 4 nopți de cazare.

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea
Festivalul Neversea așteaptă un număr cât mai mare de petrecăreți. Și în acest an sunt așteptați mii de turiști, atât din România, cât și din străinătate pentru a profita de momentele unice pe care marii artiști le vor realiza, în perioada 6-9 iulie a.c.

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea

Grija cea mai mare a celor ce și-au asigurat biletele este găsirea unui loc de cazare pentru cele 3 zile de distracție la malul mării. Prețurile sunt de ordinul miilor de lei, dar împătimiții muzicii nu se feresc să scoată banii din buzunar pentru a se bucura din plin de sejur. Proprietarii au scos pe piață oferte care mai avantajoase... sau nu. Turiștii care vor să participe la acest eveniment merg pe premisa ”mai devreme e mai ieftin” și își asigură cazarea din timp pentru a prinde o mică reducere, ținând cont de prețul cazărilor care vor exploda în apropierea festivalului. 

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea
Pentru cei care au lăsat planificarea vacanței pe ultima sută de metri există încă totuși mai multe opțiuni. Pe site-ul oficial al festivalului, sunt oferite recomandări hoteluri în Constanța și Mamaia, cu prețuri care pornesc de la 297 euro de persoană, pentru 4 nopți, și ajung până la 468 de euro. 

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea
În zona Piața Ovidiu, aflată la o distanță de aproximativ 1 km de Plaja Neversea, tarifele variază de la  4.268 de lei până la 10.057 de lei.

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea
Însă, foarte mulți preferă să stea cât mai aproape de festival, pentru a se putea bucura la maxim de întreaga atmosferă și fără a mai fi nevoiți să se deplaseze kilometri întregi până la locul unde sunt cazați.

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea
Pentru cei ce vor să se afle mai aproape de polul distracției, în preajma Plajei Modern, însă, ofertele variază de la 7.496 de lei, pentru o închirierea unei garsoniere, până la 15.520 de lei, pentru o cameră de hotel. 

Au bubuit preturile la cazari, in apropiere de plaja Neversea


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca oricum le distrug si le dau foc la cotete drogalaii de la neversea. Zici ca faci 2000 de euro, da-ti baga pagube de 3000. A priceput pana si Traistariu cum sta treaba, si ala pricepe greu al naibii.
2
0
Nu stiam ce bubuie prin oras. Deci asta era!
3
0
A bubuit invatamantul care este in greva escrocilor iar voi ati ascuns articolul cu greva din dimineata asta imediat dupa publicare si dati rapid articole prostesti la foc automat cu subiecte “de mare importanta cetateneasca” : cat castiga cativa smecheri cu apartamente si hoteluri langa plaja, unde se amplaseaza sirenele, ce ne trebuie la gratar, etc; ziar de kkt
5
0
Sa participi la acelasi eveniment, la care sunt invitati an de an acealsi nume, plus minus 1 2, mi se pare ca fie esti pros tan fie nu intelegi valoarea banilor..... de banii pe care ii cheltuie unul de la Bucuresti sa vina la neversea lejer se poate duce la un TOMORROWLAND SAU ULTRA. Dar p****i sunt multi.mai ales in tara asta
5
0
Ei si organizatorii sunt adevaratii castigatori; problema este ca cererea de distractii si festivaluri cu vedete, pop in cazul asta, este foarte mare si oferta foarte mica iar asta este valabil peste tot pe glob paradoxal mai ales in america unde exista o industrie puternica a distractiilor dar cererea tot ramane foarte mare datorita nivelului de trai mult mai mare
1
0
La voi toate bubuie.. BUBUIVAR PASARYKA Da BOMBE SEXY bubuyte bazgayte
4
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
6
1
foamea de paratzi bubuie
11
1
La voi totul bubuie. Senzațional, nemaiîntâlnit, Dan Diaconescu!
14
0
Nu e p***t cel care cere ca cel care da
14
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677