REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.6° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
25.6° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Au explodat prețurile la cazări, în apropiere de plaja Neversea

Au explodat prețurile la cazări, în apropiere de plaja Neversea

Replica API 8 iunie 2022 | 10:44 3952

Festivalul Neversea se apropie cu pași repezi, iar turiștii și o parte din locuitorii orașului Constanța sunt nerăbdători să participle la acest eveniment de mare anvergură. Totuși, grija celor veniți de la mare distanță de casă este cazarea. La fel și a proprietarilor de apartamente situate în zona plajei Neversea. Aceștia își pun la bătaie proprietățile pe bani grei. Unii cer și 10.000 de lei, pentru trei zile de cazare.

Festivalul Neversea așteaptă un număr cât mai mare de petrecăreți. Dorința de distracție este imensă, mai ales că pandemia a luat sfârșit. Astfel că, oameni din România, dar și din străinătate sunt așteptați pe plaja Neversea pentru a profita de momentele unice pe care marii artiști le vor oferi pentru fani în cadrul mult așteptatului festival.

Cazarea, grija cea mare a turiștilor

Însă, grija cea mare a fanilor este locul unde vor locui pentru aceste 3 zile de nebunie pe plajă. Mulți se orientează spre chirii, dat fiind faptul că aceasta este singura soluție. ”Abia așteptăm Neversea, dar nu știu încă unde vom sta. Am căutat chirie și este foarte, foarte scumpă. Dacă nu găsim altă soluție, n-avem ce să facem decât să închiriem. Asta e!” , a declarat o femeie pentru Replica Constanța. Astfel că, aceasta este problema multor doritori de petreceri și senzații tari la malul mării.

În privința prețurilor, acestea ”se învârt” în jurul sumei de 1000 de euro. Sunt de altfel prețuri ce depășesc 6000 de lei, însă acestea sunt diferite în funcție de preferințe. Pot ajunge la 11.000 de lei.

11.000 de lei, cazarea aproape de Neversea

De exemplu, cazarea pentru 3 nopți într-un apartament din apropierea plajei Modern ajunge la 11.000 lei.

Locația se află în Constanța, la 50 de metri de plaja Modern și la 650 de metri de plaja Zoom.

Tot aproape de plaja Modern, un privat cere 5.100 de lei, pentru 3 nopți.

Puțin mai departe de Plaja Modern, aproape de City Park, găsim prețuri și de 9.000 de lei.

În Piața Ovidiu, găsim prețurile la fel de piperate. De aproape 4000, dar și de 5.700 de lei.

Cea mai ieftină cazare este însă de 1,697 lei pentru 4 nopți de cazare, cu check-in în data de 6 iulie. Dacă check-in-ul se va face totuși pe data de 7 iulie, iată că prețul va fi de de 1,366 lei, cel mai ieftin preț de lângă plaja Neversea.

În Mamaia, mai ieftin...

De altfel, sunt și chirii mai îndepărtate, pe raza stașiunii Mamaia sau chiar și în oraș. Spre exemplu, în Mamaia, la o distanță semnificativă de aproximativ 4 km de locul unde se va organiza acest festival, cazarea este de aproximativ 2000 de lei pentru 4 nopți de cazare.

Însă, foarte mulți preferă să stea cât mai aproape de festival, pentru a se putea bucura la maxim de întreaga atmosferă și fără a mai fi nevoiți să se deplaseze kilometri întregi până la locul unde sunt cazați.

Astfel că, fanii înfocați care se vor distra în perioada 7-10 iulie, atunci când festivalul Neversea va avea loc, preferă să fie cazați chiar și la câteva minute de plajă. ”Este mai ieftin dacă ne îndepărtăm cu cazarea, dar vrem să ne distram… nu să călătorim, să străbatem orașul… achităm și ne bucurăm de toată nebunia pe care ne-o oferă Neversea la malul mării!” , a declarat un bărbat pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe adunarea voastra de drogati.
1
0
festival de invirtit potentiometre pentru drogati .
1
0
Acest tambalau distruge viata celor de pe faleza.Locul acestei manifestari teribiliste este in Mamaia.Dle. primar Chitac, sa despartim manifestarile teribiliste de cele culturale. Asa ca Neversea mars la Mamaia! Este o framintare in acest sens in rindul populatiei.
0
0
Numiti-l festivalul drogatilor ca si la SAGA.
0
0
Sa ne cacam pe festivalul vostru ! Vor muri alti tineri ca la festivalul SAGA ! Sa ne cacam pe afacerea voastra ! Primarule "Vergil" cum poti da Autorizatie la o asa magarie ? Acest "festival" trebuia organizat pe camp la... Cobadin !
1
0
care e p****i sa plateasca banii astia k sa vada cum urla unii si , deranjeaza cetatenii de la 3 papuci si toata faleza modern, rusine primaria k dati autorizatii ptr drogati
0
0
Vinde droguri in constanta moraru stelian m****s si la legat pe adi blondu casa scape de dosare si colaboreaza cu cristian glont de la dicot si il lasa sa vanda marfa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699