REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Au explodat prețurile la cazări pentru festivalul Neversea!

Au explodat prețurile la cazări pentru festivalul Neversea!

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 1991

În Constanța și Costinești s-a dat startul ofertelor pentru cele mai cunoscute și așteptate festivaluri de la malul mării, Neversea și Beach Please. Acestea se apropie cu pași repezi, iar turiștii, dar și o parte din locuitorii orașului Constanța și Costinești sunt nerăbdători să participe la aceste evenimente de mare anvergură. Totuși, grija celor veniți de la mare distanță de casă este cazarea. La fel și a proprietarilor de apartamente situate în zona de desfășurare a ambelor festivaluri din Constanța respectiv Costinești. Cine vrea să participe la aceste evenimente va trebui să scoată bani grei din buzunare pentru 3 nopți de cazare.

Au explodat preturile la cazari pentru festivalul Neversea!

Festivalurile de la malul mării așteaptă un număr cât mai mare de petrecăreți. Dorința de distracție este imensă, mai ales în rândul pasionaților de muzică. Astfel că, români și străini sunt așteptați la Constanța și Costinești pentru a profita de momentele unice pe care marii artiști le vor oferi pentru fani în cadrul evenimentelor.

Au explodat preturile la cazari pentru festivalul Neversea!

Cât vor scoate din buzunare turiștii pentru festivalul Beach Please

Chiar dacă este al doilea an în care se organizează festivalul Beach Please turiștii nu întârzie să își asigure un loc printre rândurile evenimentului. Cazările au început să fie la mare căutare pentru festivalul organizat în Costinești între 27 și 30 aprilie a.c. Proprietarii de apartamente, cât și hotelierii, au scos care mai de care oferte cât mai avantajoase pe piață. De exemplu pentru un sejur de 4 nopți, o cameră pentru 2 persoane la hotelurile din Costinești, pentru acea perioadă, doritorii vor scoate din buzunar în jur de 500 de lei, aceasta fiind cea mai avantajoasă variantă, iar pentru cei cu dare de mână există și oferte de până la 3.259 de lei. Printre ofertele pentru festivalul Beach Please se strecoară și închirierea toată a spațiului, pentru acea perioadă, iar aici doritorii vor scoate din buzunar pentru 4 nopți de cazare în jur de 5.515 de lei.

16.000 de lei cazarea pentru Neversea

Nici pentru Neversea turiștii nu întârzie să își asigure cazarea pe toată durata evenimentului ce va avea loc între 6 și 9 iulie a.c.

Au explodat preturile la cazari pentru festivalul Neversea!

Chiar dacă este mult prea devreme pentru a ne gândi la evenimentul de la jumătatea verii, iată că și pentru Neversea proprietarii au scos pe piață oferte care mai avantajoase... sau nu. Turiștii care vor să participe la acest eveniment merg pe premisa ”mai devreme e mai ieftin” și își asigură cazarea din timp pentru a prinde o mică reducere, ținând cont de prețul cazărilor care vor exploda în apropierea festivalului. Pentru un apartament cu 2 camere ofertele pornesc de la 1.000 de lei pentru 4 nopți, 2 persoane, până la 16.020 de lei. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai slava UKR
2
1
De niste decenii,gusturile tineretului in ce priveste muzica au fost mutilate prin indoparea agresiva cu mizerie subculturala. Media romaneasca este partasa la promovarea impuritatilor la nivel de vedete. In Romania nu se mai compune muzica,ci se canta niste acorduri aproape la unison,niste oameni lalaie sau incearca sa imite straini,ca manelistii. Trist. Plebea sa zbantuie pe zgomote generate electronic si se zice ca e mare distractie. Nu-i nimic,cineva fara talent castiga mult. Nu e p***t cine cere.
4
0
trebuie sa suportam zgomotul celor de la neversea toti cei care locuim in zona?pe ce baza a inchiriat primaria plaja pt festival de atatia ani?
5
1
pretul include si praful?
6
1
Un festival de cacaat, preturi la fel!
6
1
La voi nu e zi fara sa explodeze ceva. Sau sa bubuie. Un articol serios nu știți să redactați.
6
1
Festivalul de doi lei teapă multă poți să ei Tinerii în loc să facă sport să meargă la teatru spectacole sânt invitați să arunce cu bani in haos și inghesuială ca găinile de la Avicola Praful țigările și băutura nu lipseste Așa educâ statul tinerii terminandui înainte devreme Pe plaja vara se pot face jocuri și concursuri cu sponsori și Primăria să-i învețe pe tineri că viața nu stă în droguri și țigări
14
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016