REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Au fost finalizate lucrările pentru noua școală din Agigea

Au fost finalizate lucrările pentru noua școală din Agigea

Ana Maria LIPAN 1 august 2023 | 11:40 1447

Lucrările de construire a noii Școli Ion Borcea din localitatea Agigea au fost finalizate! Inițiativa a luat naștere în urmă cu 3 ani, fiind unul dintre proiectele de suflet ale primarului comunei. Elevii vor beneficia de cele mai înalte condiții în desfășurarea activității educaționale, unitatea fiind dotată cu  6 laboratoare, sală de sport, 2 terenuri în aer liber, seră și nu numai. 

Au fost finalizate lucrarile pentru noua scoala din Agigea

"În urmă cu aproximativ 3 ani am început lucrările pentru noua Școală Ion Borcea din localitatea Agigea, un proiect de suflet la care am muncit foarte mult împreună cu echipa mea și pentru care ieri,  27.07.2023, am semnat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Au fost finalizate lucrarile pentru noua scoala din Agigea

A fost un drum greu până la finalizarea acestui proiect pentru că am trecut printr-o pandemie, prin criza energiei și cea provocată de conflictul militar din Ucraina, factori ce au determinat creșterea bruscă a prețurilor, dificultăți la livrările de materiale, etc. Am reușit însă să trecem peste toate acestea din dorința de a oferi copiilor comunității noastre un campus școlar modern, construit si dotat la standarde europene în care să-și desfășoare activitatea educațională. 

Au fost finalizate lucrarile pentru noua scoala din Agigea

Ieri am mers doar cu comisia de recepție pentru a verifica conformitatea lucrărilor însă, în viitorul apropiat, după ce vom finaliza și dotarea completă a școlii, vom organiza o  inaugurare așa cum se cuvine pentru un astfel de proiect major, împreună cu toată comunitatea și invitați aleși. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea dumneavoastră și vă asigur în continuare de tot sprijinul meu.", a transmis Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677