REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Au fost plantați 10 tei pe bulevardul Ferdinand, din Constanța

Au fost plantați 10 tei pe bulevardul Ferdinand, din Constanța

Valentina CAMARA 22 martie 2023 | 14:55 1383

După ce zilele trecute echipele municipalității au tăiat mai mulți arbori care prezentau un pericol iminent de prăbușire, în cursul zilei de miercuri 22 martie au fost plantați 10 tei tineri în locul acestora.

Au fost plantati 10 tei pe bulevardul Ferdinand, din Constanta

”Plantarea va continua și în zilele următoare, până când vor fi înlocuite toate exemplarele tăiate.
Decizia de înlocuire a acestor copaci care prezentau risc crescut de prăbușire a fost luată pentru a evita accidentele generate de căderea arborilor. Reamintim că luna trecută, la ultimul cod portocaliu de vânt puternic, au căzut 6 copaci care au produs pagube materiale mașinilor parcate.”, transmite Primăria Constanța .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
taxa de flori, taxa de salubrizare,taxe taxe. Fiecare cetatean 100 de lei pe an.Ce faceti cu banii ? Unde infrumusetezi orasul? Spunea :Constantenii nu au platit nimic de 33 de ani,vor numai gratis.Constantenii au platit cu varf si indesat pentru ei si copii lor tot ce au furat primarii si toti ce care lucreaza in primarie. Cei care au lucrat in primarie acum fac afaceri cu primarul si primaria.Ne-ati pus taxe si taxe ca nu va mai ajung hotilor banii ...pentru salariile nesimtite.Mariti taxele an de an.Ne furati mai mult dect predecesorii voi toti din primarie. Unde sunt florile si pomii? 10 tei? Cati castani, tei sialti pomi s-au taiat anul asta.Aveti obligatia la fiecare pom taiat sa plantati 6 conform legii.Toti care au taiat in ultimii ani pomiii aceiasi firma cu ala din care a lucratat in primarie avea pomacost acum green .la puscarie toti pentru distrugere si furt.In ce tari vedeti pomi pe strazi in casete, betonati in spatii mici in beton si bitum?
2
0
Parca era promisiunea lui Mazare ca planteaza 300 arbori in locul celor taiati de Mall-ul City. Astia sunt inclusi au ba??
2
1
Mare scandal ca s au tăiat câțiva copaci cu rădăcini peste cota trotuarului. S au plantata alții mai tineri. Si? Tot timpul trebuie sa fie cineva nemulțumit. Mai sunt și pe strada Mircea în dreptul liceului câțiva la fel de mari care întrerup bordura cea noua!
2
5
Ați tăiat pomi in vigoare plantați de 40 ani... Si plantați puiet.... Păi creier aveți??? Peste câți zeci de ani o sa ajunga ca cei de ia-ți tăiat de idioți??
5
3
na belea ,tanti manager mi-a ascultat sfatul si si-a dat demisia , sa ne faca oare o surpriza frumaoasa si nea primaru ?)))))))))))))))))
8
1
Ce rusine ..auzi 10 tei , altii planteaza un milion de arbori si numai apare in presa ..replica sunteti p***t pregatiti slugarnici , mai grav sunteti inutil ptr. comunitate etc.
6
1
nea primarule si cu tanti managerul , bre , ne-ati facut cu capul , voi chiar nu realizati cat de lipsiti de profesinalism sunteti ? daca aveti totusi ceva bun simt si minte , v-ati da demisia , nu este o rusine sa recunosti ca esti incompetent , rusinos este ceea ce (nu) faceti de trei ani incoace . RUSINE nea primarul si tanti manager !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016