REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
22.5° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Au fost prinși în fapt. La un salon de lux din Capitală se întreţineau relaţii sexuale

Au fost prinși în fapt. La un salon de lux din Capitală se întreţineau relaţii sexuale

Mariana MURAT 5 august 2024 | 14:32 1547

Poliţia a făcut, duminică, 14 percheziţii domiciliare în Sectorul 2 al Capitalei, la mai multe adrese şi un salon de întreţinere corporală cu circuit închis, frecventat în special de străini pentru a întreţine relaţii sexuale cu prostituate.
 

Au fost prinsi in fapt. La un salon de lux din Capitala se intretineau relatii sexualeImagine ilustrativă

În această "afacere" erau implicaţi şi taximetrişti sau şoferi de la firme de ridesharing, care primeau un "comision" de la clienţii aduşi în salonul respectiv.

"În perioada martie-august 2024, 16 inculpaţi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de mai multe persoane de sex feminin, iar unii dintre inculpaţi ar fi obţinut foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei, în cuantum de aproximativ 160.000 lei. În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că persoanele care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei şi-au desfăşurat activitatea pe raza Sectorului 2, într-o locaţie unde activa un salon cu circuit închis, în care persoane de sex feminin întreţineau acte sexuale cu clienţi, pentru sume cuprinse între 250 şi 600 de lei. S-a stabilit că două persoane de sex masculin ar fi coordonat întreaga activitate infracţională desfăşurată în locaţia menţionată, cei doi ar fi fost ajutaţi de o a treia persoană de sex masculin care ar fi asigurat paza în locaţie", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru a păstra aparenţa de legalitate, proxeneţii au închiriat locaţia menţionată, fiind stabilit sediul secundar pentru o societate cu răspundere limitată, cu domeniul de activitate reprezentat de "activităţi de întreţinere corporală", administrator fiind una dintre persoanele vizate de anchetă.

"Deşi aparent, în locaţia menţionată, activitatea era una care nu depăşea sfera legalităţii, din probatoriu a rezultat că activitatea principală era de practicare a prostituţiei, activitatea legală reprezentând un paravan pentru relaţiile sexuale desfăşurate în această locaţie. Specific acestui mod de operare este faptul că locaţia era una cu circuit închis, fără a exista anunţuri publicate vizavi de serviciile oferite. În imobil aveau acces doar cetăţeni străini sau persoane de încredere, fără a exista anunţuri publicate referitoare la prestarea serviciilor sexuale. Persoanele de sex feminin care prestau activităţi de natură sexuală aveau un program de lucru, respectiv de la ora 21 - 22,00 şi până la ora 6,00. Din preţul plătit de clienţi pentru serviciile prestate, jumătate le revenea proxeneţilor", mai spun procurorii.

Şoferii negociau anterior preţul cu clienţii, intrau împreună cu ei în locaţie, iar aici clienţii plăteau proxeneţilor preţul, iar ce depăşea preţul standard stabilit pentru servicii revenea şoferului sub formă de comision.

Clienţii erau aduşi în locaţie de către persoane care practică meseria de taximetrist, de şoferi ridesharing sau din afara acestei meserii. Procurorii au solicitat arestarea preventivă a 13 inculpaţi, iar Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de 4 inculpaţi, iar pentru ceilalţi 9, instanţa a dispus control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Alţi 3 inculpaţi au fost plasaţi de procurori sub control judiciar, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516