REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
20.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Au înnebunit șoferii! Coadă la McDrive-ul de la Delfinariu, de parcă se dădea mâncare gratis! Video

Au înnebunit șoferii! Coadă la McDrive-ul de la Delfinariu, de parcă se dădea mâncare gratis! Video

Deria ISLEAM 26 iulie 2024 | 00:00 572

Că tot a venit vara, s-au reluat activitățile preferate ale constănțenilor: turele de oraș și cozile infernale la McDrive, de altfel singurul restaurant tip fast-food din Constanța cu opțiunea drive-thru. Că tot ne-am înmulțit cu ocazia venirii turiștilor la mare, și coada din zona Delfinariului din Constanța se întinde pe kilometri întregi. Dacă pe tot parcursul anului timpul de așteptare este interminabil doar în weekend, iată că vara așteaptă zeci de mașini la coadă și în serile din cursul săptămânii.

Au innebunit soferii! Coada la McDrive-ul de la Delfinariu, de parca se dadea mancare gratis! VideoZona Delfinariu, Constanța

Tinerii ies la „ture” și mai stau la „o caterincă”

Potrivit informațiilor noastre, într-o seară de marți, în jurul orei 23:30, coada formată la un fast-food din Constanța se întindea până după stația de autobuz. Restaurantul este deja faimos în oraș pentru ambiția localnicilor de a aștepta zeci de minute în mașini. Am întrebat un constănțean cum de alege să aștepte atât de mult: „Păi nu prea avem ce să mâncăm la ora asta în altă parte. Și oricum, am ieșit la tură prin oraș, nu avem ce altceva să facem, ne plictisim și noi. Venim aici destul de des, așteptăm câteodată și o oră, dar nici nu ne dăm seama cum trece timpul că suntem mai mulți, vorbim, ascultăm muzică... ce altceva să facem marți seară în Constanța? După ce ne luăm mâncarea ne întâlnim cu restul la lac și mai stăm la o caterincă.”

Au innebunit soferii! Coada la McDrive-ul de la Delfinariu, de parca se dadea mancare gratis! Video

Zona Delfinariu, Constanța

Turiștii se dau și ei după trendurile pornite de constănțeni și așteaptă și ei zeci de minute la Drive, restaurantul devenind, deja, atracție turistică principală pe timp de noapte.

Restaurantul a suferit modificări din cauza numărului foarte mare de clienți la Drive-thru

Până în 2021, restaurantul avea intrarea pentru autovehicule pe partea opusă, însă, din cauza cozilor infernale care ajungeau să încurce grav circulația, conducerea a fost nevoită să ia măsuri.

Au innebunit soferii! Coada la McDrive-ul de la Delfinariu, de parca se dadea mancare gratis! VideoZona Delfinariu, Constanța

Prin Certificatul de Urbanism 3370 din data de 4 noiembrie 2021, societatea Premier Restaurants Romania SRL și-a exprimat intenția de a  extinde cabinele drive ale restaurantului de pe strada Zorelelor, din zona Delfinariu, prin modificări interioare și exterioare la construcția existentă P+1E.
 
Prin AC 630, eliberată la data de 25 august 2021, SC Premier Restaurant Romania SRL, care controlează lanțurile de restaurante de tip fast-food McDonalds, prin Ștefan Andrei Pătrașcu, s-au adus modificări la punctul de lucru de pe strada Zorelelor, din Constanța, zona Delfinariu: „Modificare linie drive și acces, refacere circulații interioare și parcări, amenajare acces nou din strada Soveja, amplasarea de noi panouri pentru mijloace publicitate exterioară, mutarea unor panouri publicitare existente și organizare de șantier”.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
coadă la otravă. aia nu e mâncare
1
0
Bataie de joc, cartofi cruzi si aripioare minuscule, fura la gramaj nenorocitii. Sunt pline de euri
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436