REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Au reînceput AFACERILE cu BULETIN de CONSTANȚA

Au reînceput AFACERILE cu BULETIN de CONSTANȚA

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:21 11415

Cei care doresc să aibă domiciliul în Constanța au început să arunce cu bani pe internet, în speranța că vor găsi pe cineva binevoitor care să le ofere această posibilitate. Constănțenii s-au dovedit a fi șmecheri și au cerut chiar și o mie de euro în schimbul acestui „gest”.

După cum este bine cunoscut, Constanța este un oraș în care mulți români și-ar dori să trăiască datorită poziționării sale. Mulți consideră, chiar, că au numeroase oportunități în acest oraș și de aceea decid să se stabilească aici și să își mute domiciliul pe o adresa din Constanța. Motivele pot fi și altele, în funcție de ce urmărește fiecare individ. Astfel, constănțenii s-au trezit asaltați de tot felul de cereri pentru a lua în spațiu persoane care au domiciliul în alte orașe ale țării, dar care doresc să-l mute pe o adresă din Constanța.

Oferte și de 1.000 de euro

Cine dorește să își schimbe domiciliul și să figureze cu acesta pe municipiul Constanța, trebuie să știe că prețurile nu sunt deloc mici și accesibile. Constănțenii au văzut oportunitatea de a face bani din nimic și au reacționat pe măsură. „Caut o persoană disponibilă să mă ia în spațiu pentru schimbare de domiciliu în municipiul Constanța. Ofer cash”, a fost mesajul unui tânăr. Iar ofertele nu au întârziat să apară. Un constănțean a cerut 1.000 de euro în schimbul buletinului de Constanța. Totuși, e bine de știut faptul că cei care acceptă să ia în spațiu o persoană, își asumă niște riscuri. Cartea de identitate pe care o obține proaspătul colocatar este valabilă 10 ani, timp în care domiciliul său stabil va fi acasă la cel care s-a oferit să îl ia în spațiu. Așa spune legea. Acest termen generos e întrerupt doar dacă persoana respectivă pierde cartea de identitate, dacă îi este furată sau se deteriorează.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai facut un comentariu rasist de tot rahatul... complimente!!!
1
0
Trebuiesc oprite astfel de practici. Daca nu sunt rude de gr 1, nu au voie mai mult de 2-3 intr-o camera. Astfel se umple orasul de ciori. Astia stau cate 10 intr-o camera . Prost e ca , avand buletin de Constanta, au drepturi la ajutoare sociale si au drept de vot.
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620