REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Au trecut prin chinul vieții lor, după ce au fost violate fără milă! Cine sunt vedetele care au suferit o adevărată traumă

Au trecut prin chinul vieții lor, după ce au fost violate fără milă! Cine sunt vedetele care au suferit o adevărată traumă

A.F. 18 septembrie 2023 | 00:00 595

Multe vedete din showbiz-ul internațional au devenit victimele agresiunilor sexuale. Au fost violate fără milă și credeau că viața lor nu mai are niciun sens, însă mereu au găsit puterea să meargă mai departe. Au o viață de succes și sunt fericite acum, însă doar ele știu teroarea prin care au trecut. 

Au trecut prin chinul vietii lor, dupa ce au fost violate fara mila! Cine sunt vedetele care au suferit o adevarata traumafoto: Pexels

Una dintre cele mai mari nedreptăți care i se poate face unei persoane este să fie agresată sexual. Victimele unor astfel de acte pline de cruzime cu greu reușesc să treacă peste durerea și traumele provocate, însă cu sprijin și ajutor pot duce o viață cât de cât liniștită. Află din rândurile de mai jos povestea celor care au devenit pradă călăilor lor. 

Au trecut prin chinul vietii lor, dupa ce au fost violate fara mila! Cine sunt vedetele care au suferit o adevarata traumaOprah Winfrey 

Este una dintre cele mai celebre prezentatoare de televiziune din lume, admirată pentru franchețea cu care luptă pentru adevăr. Ascultătoare și un adevărat sprijin pentru femei, Oprah Winfrey avea să treacă prin drama vieții ei, fiind abuzată sexual la vârsta de doar 9 ani, pe vremea în care era doar o copilă.

Au trecut prin chinul vietii lor, dupa ce au fost violate fara mila! Cine sunt vedetele care au suferit o adevarata traumaLady Gaga 

Numele ei răsună pe întreg mapamondul, fiind o artistă de succes, iubită de milioane de oameni. Ceea ce nu mulți au știut, dar ea a ales să dezvăluie a fost faptul că la vârsta de 19 ani a devenit una dintre zecile de milioane de victime ale abuzurilor sexuale. 

Lady Gaga a scris chiar și o melodie prin care și-a exprimat durerea și furia pe care le acumulase după experiența neplăcută: hitul „Swine”. 

„Melodia Swine este despre viol. Este despre furie și acumulasem o cantitate mare de suferință pe care am simțit nevoia să o exprim.”, a declarat Lady Gaga, acum ceva timp, la post de radio. 

Au trecut prin chinul vietii lor, dupa ce au fost violate fara mila! Cine sunt vedetele care au suferit o adevarata traumaAshley Judd 

Celebra actriță a dezvăluit că a fost violată la o vârstă fragedă. A vorbit despre această traumă în biografia sa „All That Is Bitter and Sweet”. 

„Știți, este prea târziu pentru a vă întoarce și a avea o copilărie fericită, dar din harul lui Dumnezeu, care poate fi un program destul de simplu de recuperare, viața este bună astăzi”, a scris ea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768