REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Audieri miniştri - Violeta Alexandru: Am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii

Audieri miniştri - Violeta Alexandru: Am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 468

Violeta Alexandru

În cele trei luni de mandat am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii şi am pus nevoile oamenilor în centrul preocupărilor mele, a declarat miercuri ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, în cadrul audierilor în comisiile parlamentare de specialitate.

"De câte ori mă chemaţi instituţional voi veni la comisie. În cele 3 luni de mandat, am pus instituţiile la treabă, să muncească, să treacă de raportări, statistici şi altele care prezintă o realitate cosmetizată. Am scos la lumină toate problemele cunoscute de foştii miniştri, dar cu privire la care nu s-a întâmplat nimic de ani de zile. Am cerut transparenţă totală şi recunoaşterea problemelor din sistem, respectiv am cerut tuturor celor care lucrează în sistem să vină cu soluţii şi nu să se comporte ca nişte oameni care nu respectă pensionarii, oamenii care muncesc, persoanele cu dizabilităţi, cei în nevoie. Cu alte cuvinte, în cele trei luni de mandat am răsturnat modul în care se lucrează în Ministerul Muncii şi am pus nevoile oamenilor în centrul preocupărilor mele", a afirmat Violeta Alexandru, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te futa cainii si sef de haita sa fiu eu!
2
0
Felicitari d-na! Sunteti o femeie foarte desteapta, serioasa, implicata in a scimba in bine, in mult mai bine.... dar, cine sa va aprecieze buna d-voastra intentie: olguta mahalagioaica, peremista,.. sau groful de solomon, sau zamfir traseistul, mai nou pesedistul, antenistul, ... etc. MICIMANII, platiti din banii nostri sa faca circ, sa jigneasca o femeie?!
1
3
si pe tine cainii
2
2
Cu guvernul vostru de kkt rasturnati din caruta cu prosti ati bulversat activitatea romanilor din tara !
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436