REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Augustin Lazăr o apără pe Codruţa Kovesi

Augustin Lazăr o apără pe Codruţa Kovesi

Replica API 23 februarie 2018 | 00:07 432

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi şi Justiţie, Augustin Lazăr, reafirmă, într-o postare pe Facebook, că nu există niciun motiv legal de revocare a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Având în vedere decizia ministrului Justiţiei de a propune revocarea din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, reafirmă poziţia exprimată constant, în sensul că nu există nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruţa Kovesi", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Public, citată de Agerpres.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statul roman are nevoie de acest fel de oameni adevarati si cu coloana vertebrala !
3
0
Tataie, ai cazut si te-ai lovit la tartacuta. Suna la 112! Sau e vorba de pupincurism? Daca asa, continua, fa ce-ti place!
2
3
''o apara pe Codruta kovesi''incorect, mai corect respecta adevarul in urma unei reale analize - penalilor si inculpatilor le este tare frica de aplicarea legii, tocmai de aceea dorinta lor a fost indeplinita de o fosta somitate, momentan si sper pe vecie, pres si sluga. Nu veti reusi decat puscaria va va pune unde va este locul. Ati distrus, voit, o tara, ati saracit un popor, v-ati dat salarii nesimtite nu numai voua ci si amantilor si amantelor voastre
10
4
Mooie klaus elefantul
8
8
No bine tudorele ....se respiiiiiiiiiinge....no acum du.te sa.i spui lu tericianu ca e seful tau....hai pa
13
7
apara penalii... aaaaa... procurorii intre ei... ca asa ziceau.
9
8
Ar fi bine sa va luati de mana si sa plecati dracu,sa nu uiti ca ai fost cercetat tov procuror general care te crezi buricul pamantului pe bani nostri cu salariu de peste o suta de milioane. Rusineeeeeeeeeeee!!!!
12
13

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510