REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța

Virgil STOIAN, Andreea CONDURACHE 21 septembrie 2023 | 14:00 3504

Miercuri, 21 Septembrie a.c., filiala Constanta a partidului AUR a organizat o conferință de presă. Ca de obicei, aceasta s-a desfășurat la sediul partidului de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, fiind prezenți Dumitru Bădrăgan, Nicolae Vlahu, candidatul AUR la europarlamentare și Simona Dumitrașcu, cea care s-a ocupat de Caravana AUR în județul Constanța.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta

Subiectele abordate în cadrul conferinței au fost legate de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, măsurile fiscale, proiectul linia verde pentru Consulate, dar și despre evenimentele petrecute la Școala de Vară AUR de la Neptun Olimp. Vă reamintim faptul că o tânără a acuzat că ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la ConstantaSimona Dumitrașcu

Simona Dumitrașcu, despre Caravana AUR: ,,A fost o săptămână grea, dar satisfăcătoare datorită caravanei AUR. Pe toate perioada au beneficiat de serviciile acesteia aproximativ 700 de pacienți. Proiectul a fost demarat în 3 localități, timp de 6 zile, pacienții au venit si din alte localități. La Negru Vodă au fost 188 pacienți, la Peștera 148 și la Cobadin restul.”

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta

Candidatul AUR la europarlamentare, avocatul Nicolae Vlahu a discutat despre moțiunea de cenzură a partidului AUR împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu.  ,,S-au strâns 42 de semnături până la acest moment. Aceste măsuri ale guvernului Ciolacu sunt anti economice și afectează 2 domenii cheie: construcții și IT. Taxa de 1% impusă băncilor va ajunge sa cauzeze probleme clienților prin creșterea dobânzilor. Premierul se joacă puțin cu butoanele economiei și riscă să declanșeze o criză din care nu vom mai putea ieși. Vreau să vorbesc și despre linia verde pentru Consulate, dedicate pentru cetățenii din afara țării. Oamenii pot transmite cereri și solicitări. Cererile vor fi preluate de consilierii parlamentari AUR și vor fi trimise mai departe în funcție de fiecare solicitare.” a declarat acesta.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la ConstantaDumitru Bădrăgan

,,Organizatorii școlii de vară de la Neptun Olimp sunt cei de la nivel central. După ce a venit Poliția si a decis că tânăra este în regulă, aceasta a fost trimisă acasă ziua următoare, ulterior a mers la Poliție și a făcut acele declarații. Așteptăm soluția pe care o vor identifica organele abilitate. Noi știm că niciun membru al partidului AUR nu a fost implicat în acest eveniment. Tânăra de 17 ani nu este membru AUR, este simpatizant și avea acordul părinților pentru a participa la acest eveniment. ” a declarat Dumitru Bădrăgan.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vom trece și peste asta! Ține minte că nu există probleme. Există doar sarcini care au soluții. Sunt întotdeauna alături de tine.
3
1
Vă doresc sa aveți mult succes și sa reușiți în tot ceace ați propus sa rezolvați
3
1
Ce declaratii de golan.Adica fata e de vina ca au imbatat-o aia si au profitat de ea.Ca si cum era o p******a,desi ea era virgina
1
4
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
4
2
Cred ca Cupsa i-a tras-o pe motor ca scotea fum pe toate partile hahahhaha. La ce fata are Badragan, si el a fost violat ca prea zambeste
3
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677