REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.2° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
25.2° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța! Video

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța! Video

Virgil STOIAN 4 aprilie 2024 | 14:18 1360

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat joi, 04.04.2024, o conferință de presă la care au fost dezbătute probleme de interes național și local.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta! Video

La conferință au participat candidatul AUR la alegerile europarlamentare, Nicolae Vlahu, candidatul AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Costinești, Călin Mugurel Radu, și membrul AUR, consultant achiziții fonduri europene, Chirim Ainur dar și Mohammad Murad, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean.

”Am ajuns să facem campanie bazată pe dosare, avem bătălii cu atâția oameni importanți. Mie nu îmi este frică de absolut nimic și cred că avem mari șanse să câștigăm. Dacă nu se schimbă lucrurile, în cel mai rău caz, în 2028, Constanța va fi la fel. Cu siguranță am pretenții de la mine, am așteptări de la noi și sperăm să nu fie nevoie ca sute de mii de constănțeni să plece în alte orașe în căutarea unui loc de muncă. Pot spune că unii, care sunt în funcții importante, procurori și alții asemenea, fac bani și nu este nevoie să plece în străinătate, spre deosebire de oamenii de rând. Eu reprezint mii de constănțeni care nu au curajul să spună tot ce spun eu.” a declarat Mohammad Murad.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta! VideoOvidiu Cupșa

”Inclusiv membrii PNL și PSD m-au contactat în privat, este clar că e vorba de un blat și că se dorește în continuare să iasă primar Vergil Chițac. Eu mă bucur că Mohamad Murad este candidatul nostru, avem nevoie de oameni cu o altă abordare. Dânsul are o viziune fantastică despre ceea ce înseamnă litoralul românesc, fiind cel mai mare investitor în turism în România. Ca și dânsul, personal, mi-am făcut banii înainte de a intra în instituțiile publice. Singurul lucru pe care îl pot face ei la adresa noastră este să ne ironizeze. Nu au cum să ne intimideze. Nu fac decât să ne bage în față toți "iepurii și iepurașii" care fac același joc. Fiecare a avut rolul lui în acest joc murdar pe care îl fac. Eu le transmit tuturor că au două variante, Cupșa sau Chițac. Dacă Constanța își dorește din nou să fie Chițac, să fie sănătoși cei ce îl aleg, dar eu nu cred.” a declarat Ovidiu Cupșa.

”Ce se întâmplă în UE, ajunge mai greu în România. Noi am demarat o acțiune serioasă de strângere de semnături prin care am luat legătura cu foarte mulți cetățeni. AUR reprezintă o siguranță pentru românii din țară, noi reprezentăm familia, o adevărată schimbare.” a declarat Nicolae Vlahu.

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi AUR e format din pesediști și peneliști de o viață! Au migrat la AUR pt ca dincolo nu-i mai voteaza nici pwlea. Cat or sa va mai minta astia pana vă treziți?! De ce nu căutați pe net cine sunt?! Cupsa e de o viață penelist și a fost și la PSD. A venit în AUR cu interlopii după el, cu fripturiști gen Ștefan Plesca. L-a adus și pe Cristinel Dragomir, unul dintre cei care a distrus Constanța până acum, făcând parte tot din PSD și PNL și cu funcție în administrație. Sunt o gașcă! Sunt aceiași și sunt niște lepre, golani oportuniști care nu au treabă cu naționalismul.
2
0
Mai bine ăștia decât PNL-PSD an frunte cu mitroi Florin se laudă că are afaceri milioane de euro a luat tot valu lui Traian cei mai trebuie consiliul Județean vrea sa ia tot județul interlopul asta mare grijă omeni la acest personaj
0
2
Cupsa, piticul vopsit, “naționalistul” vopsit, traseist de 30 de ani din partid în partid, cu fața buhaita de băutură. Ce-ți fac prietenii și rudele aduse în AUR Constanța? Bine, sănătoși?! Cu poftă de ciolan, funcții și bani publici? Cupsa, Cupsa, pitic cu părul vopsit cu vopsea de prostia calitate…așa este și mimarea naționalismului tău: de p*****a calitate.
3
1
Astai poza cu interlopi cumva?
5
2
Pensati toti.camasi.veste.ce sa mai.mai mare dragu iti este cand vezi gay-utii.pizidficatii si in politica.care mai de care.manati de patriotism vor sa faca ordine in oras judet tara. Mai pensatilor stati reacu parcati in banca voastra si continuati va terapiile si procedurile de infrumusetare.pizdelor
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275