REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
23.3° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța. Video

AUR a organizat conferința de presă săptămânală, la Constanța. Video

G.B. V.R. 9 mai 2024 | 14:10 1122

Joi, 9 mai, Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat o conferință de presă în care au fost dezbătute probleme de interes național și local.

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta. VideoAura Bozdoacă, Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa

La conferință au participat candidatul AUR la CJ Constanța - Mohammad Murad, candidat AUR la Primăria Constanța - Ovidiu Cupșa și candidat AUR la Primăria Hârșova - Bozdoacă Aura.

În debutul conferinței de presă, Ovidiu Cupșa a luat cuvântu spunând: „Vreau să încep cu un lucru care se întâmplă astăzi în Constanța. În a 2 a zi de Paște am fost la Centrul Decebal, cu câteva cadouri pentru niște copilași. Sunt niște gesturi firești pentru cei care au o situație mai defavorizată. Reprezentanții Direcției Generale a Protecției Copilului a pus o postare că am dus niște pachețele și niște cărți. Cenzura cu aceasta ocazie s-a autosesizat, PSD-ul face presiuni asupra doamnei care administrează centrul respectiv, din cauza acestei postări. A sunat Gigel Știrbu că nu avem voie să lansăm o carte acolo, fapt care e aberant. Încă de astăzi se fac presiuni asupra oamenilor din cauza opțiunii politice. Au încercat să intimideze oameni din jurul nostru. Eu nu am făcut niciodată presiuni de natură politică. Ieri a avut loc tragerea la sorți, sunt pe primul loc, iar lista de consilieri este pe locul 3. Constănțenii care vor vota să țină minte aceste lucruri. În perioada următoare vom lansa programul de administrare locală și județeană. Am decis, pentru că suntem o echipă sudată, vom lansa împreună programul de guvernare județeană. Noi facem sondaje interne periodice. Noi nu dăm publicității toate datele din sondaj. Eu îi invit pe toți să vină cu sociologi lor, și să stea la discuție cu ai noștri, să pună cap la cap bazele de date. Îmi păstrez aceeași dorință de a discuta cu Chițac față în față privind problemele orașului. Sunt sigur că nu va veni la o dezbatere publică despre viitorul orașului Constanța.”

VIDEO1:

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta. VideoOvidiu Cupșa

Aura Bozdoacă: „Echipa mea este formată din 20 de consilieri care nu au făcut niciodată politică. Consilierii mei fac parte din toate domeniile de activitatea șoferi de tir, medici, ingineri, antreprenori. Oameni într-adevăr dedicați orașului, așa i-am identificat mergând din poartă în poartă. Am rugat pe toată lumea să vină alături de AUR și cei care au fost de acord s-au identificat cu o dorință acerbă de a schimba administrația păguboasă din punctul nostru de vedere.”

AUR a organizat conferinta de presa saptamanala, la Constanta. VideoAura Bozdoacă

Muhammad Murad: „Sunt convins că e nevoie de implicarea în problemele societății pe care le avem. Am 1 la sută în sondaj. Dacă calculez cât mai zic ceilalți contracandidați ajung la 30-50 la sută. Poate mai votează bulgarii, morții. Am stat personal în București și m-am gândit dacă e bine ce fac sau nu pentru că 4 ani trebuie să mă predau Județului Constanța. Nu am voie sa plec în concedii, să mă joc cu cel mic, sau să stau cu fetele. Sunt pus la zid că sunt de alta naționalitate, dar de 32 de ani votez. Întrebare: Cum am voie să votez, dar sunt cetățean de mâna a doua, cu toate că sunt aproape cel mai mare plătitor de taxe în țară, dar nu am voie sa candidez? Sunt convins că voi candida pe primul loc la calitate umană în România.”

VIDEO2:

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3 doamne și toți 3. Urangutani sadea.
2
3
Intrați pe Minutul jurnalistic sa vadeti acolo de mitroi și de Ionela cu care a zis el că vine la consiliul Județean va ia capul
1
3
Nu măi votatil pe florin mitroi al luat tot valu acu va lua tot județul plus va da și na na cum le dat lui Marius Stefan sis Țui lui Solea lui velichia Ionuț lui polițistul local astai scopul lui
5
1
Contați pe votul constănțenilor. Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră și va vom sprijini necondiționat și nelimitat. Trăiască Garda și Capitanul Simion!
3
3
Efectul Stockholm. Votați cu PNL sau PSD. Când apare cineva nou sar toți posedații de PNL și PSD sa înjure
0
2
M***d clar sub 3%, Cupsa in jur de 5-6%, M***d cel bezmetic sub 3-4% Liderul Simion o ia in bot cat cuprinde
5
4

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275