REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

AUR Constanța pune la bătaie 5 autocare pentru transportul elevilor și studenților la Alba Iulia, de Ziua Națională

AUR Constanța pune la bătaie 5 autocare pentru transportul elevilor și studenților la Alba Iulia, de Ziua Națională

Ana Maria LIPAN, M.P. 24 noiembrie 2023 | 00:00 1663

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat joi, 23 noiembrie a.c., o conferință de presă, prezidată de Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, Stela Ioan, avocat și coordonator grup inițiativă organizația femei AUR Constanța și avocatul Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

AUR Constanta pune la bataie 5 autocare pentru transportul elevilor si studentilor la Alba Iulia, de Ziua NationalaDumitru Bădrăgan, Stela Ioan, Printul Șerban Dimitrie Sturdza

Partidul AUR a hotărât, pe 27 noiembrie, îl cheme pe premierul Ciolacul în Parlament pentru a da explicații cu privire la sumele alocate administrației prezidențiale, care refuză publice cheltuielile. Iohannis a spus va da dispoziție persoanelor din Biroul de Presă să transmită o notă explicativă. Toată lumea are impresia acest fond de rezervă al statului este un sac fără fund de unde putem luăm bani, fără îi mai punem la loc”, a declarat Stela Ioan.

După cum știm, între România și Moldova, există un acord prin care ne-am angajat să le dăm bani, o parte din ei fiind deja oferiți. Vom observa că în ultimele luni au fost retrași bani pentru plata salariilor, UAT-uri și administrația prezidențială. Pe deoparte se fac promisiuni de creștere a salariilor. Rezerva statului este dedicată situațiilor excepționale. Dacă noi plătim de acolo salarii și, mai nou, creșteri de pensi sau alocăm către UAT-uri, de unde ne vor mai rămâne bani pentru situații excepționale! Vedem turneul din Africa. Este nevoie să se spună de către Guvern dacă alături de președinte au mers si experți și s-au încheiat acorduri bilaterale. Nu este în regulă dacă aceste deplasări s-au efectuat în scop turistic.”, a mai continuat Ioan.

 ”De fiecare dată, înaintea alegerilor, partidele mari, sau chiar și cele mai noi precum USR, s-au bătut cu pumnul în piept pentru transparență.”, a spus, la rândul său, Dumitru Bădrăgan.

AUR Constanta pune la bataie 5 autocare pentru transportul elevilor si studentilor la Alba Iulia, de Ziua NationalaPrințul Sturdza

Cu cine se aliază AUR?

La rândul său, prințul Sturdza a vorbit despre alianțe AUR cu alte partide. ”Așa cum ați constatat du toții, alianța AUR se consolidează. Ni s-au aliat două partide, unul e condus de avocatul Petre Costea. Acest pas este important pentru coagularea opoziției și pregătirea pentru alegerile parlamentare. Gheorghe Piperea se alătură nouă. Săptămâna viitoare vom avea alte surprize deoarece alte două partide se vor alătură Alianței AUR. Voi vorbi și despre promisiunea de suflet pe care AUR a făcut-o în 2020. AUR a promis un spital care nu a putut fi realizat din cauza amenințărilor pe care George Simion le-a primit. AUR s-a ținut de cuvânt și a înființat spitalul mobil, caravana AUR. Este o foarte mare și importantă realizare. Aș dori să adaug faptul că tot din banii alocați partidelor politice, care au fost folosiți pentru binele românilor, partidul a achiziționat 20 de microbuze școlare care urmau să fie donate satelor nevoiașe din România. Acest lucru a fost împiedicat. Constatăm, din păcate, că în județul Iași a avut loc o tragedie. A murit un copil care nu a mai prins loc în microbuzul școlar și a fost acroșat de către tren”, a spus prințul Sturdza. ”Ne interesează soarta românilor. Ne interesează copiii care merită să meargă la școală în condiții normale pentru 2023. Ne interesează de pensionari și ne pasă de faptul că sistemul medical este în avarie. Am făcut ceea ce am promis, având în vedere ponderea pe care o avem în parlament și faptul că suntem în opoziție”, a completat Sturdza.

AUR dă cinci autocare județului Constanța, pentru elevii și studenii care vor să ajungă la Alba Iulia

AUR oferă 5 autocare elevilor și studenților din județul Constanța care vor sa se deplaseze pe 1 decembrie la Alba Iulia”, a anunțat Dumitru Bădrăgan. ” Acesta a mai vorbit despre deficitul energetic înregistrat în România săptămâna trecută. ”Pentru a găsi soluții pe termin scurt solicităm Guvernării să urgenteze construcția hidrocentralelor, precum cea din Măcin”, a mai spus Bădrăgan, care a dat și exemplul unei familii din Lipnița, rămasă fără curent.

Mai multe declarații, urmări în VIDEO de mai jos:

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stela Ioan, o boarfă in călduri, ma mir ca de data asta și-a pus sutien pe ea, își ridica poalele pe la partid, “avocata” in acte, in realitate o fripturista Fomista care a trecut prin 4 partide pana la AUR: PSD, PNL, PD și încă unul naționalist, apoi a aterizat in AUR ca e partidul la inceput și locurile sunt libere și fiind prietena fripturistului Cupsa, a fost pusă șefa la Organizația de femei, abuziv și fără vot. Așa, cu tupeu. Ca dacă întreba și lumea, nu mai putea sa o lipească acolo. Cupsa a venit in AUR cu haita de peneliști oportuniști și bagaboante, pe care ii fixează bine in locuri cheie sau in funcții, cu tupeu de golan fomist. După ce ca ești urata cu spume, mai ești și p*****a, Stelo. Controlează-te și Închide gura când rămâne cu gura căscata atujcibcabd vorbesc doi oameni și te uiti ca o țăranca retarda când la unul, când la altul cu botul ăla ca un cwr de rata, deschis.
0
0
Drumul spre Iad e pavat cu intentii bune si bucatele de AUR.
1
2
Votez Aur, succes
5
4
Georgică băiățică, cu asemenea inși în frunte, precum „prințul sulicici” la Constanța vei obține maxim 7% la europarlamentare. r*mânii sunt sătui de prinți, prințese si chiar custode.
7
3
Unde ii gasiti, ma pe toti astia??! Doamne , numai retardati!! Numai dupa ciolan, va lingeti boturile!! Vai de capul vostru!! Oamneni serios si de valore nu aveti, pentru ca acele adevaratele valori , nu aleg sa se inscrie intr-un partid de galeri de fotbal!!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510