REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

AUR Constanța zice că Mohammad Murad nu s-a înscris în partidul lui George Simion

AUR Constanța zice că Mohammad Murad nu s-a înscris în partidul lui George Simion

A.C. A.L. V.R. 6 octombrie 2023 | 00:00 2564

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat pe data de 05 octombrie 2023, o conferință de presă. Aceasta s-a desfășurat la sediul partidului de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 10, începând cu ora 14.00.

AUR Constanta zice ca Mohammad Murad nu s-a inscris in partidul lui George Simion

La conferință au participat profesorul universitar Andrei Gabriela, avocatul Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare și avocatul Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

Gabriela Andrei, lector UMC, membru AUR: „Aceasta zi cunoscută ca și ziua internațională a profesorilor are ca scop sensibilizarea societății cu privire la rolul pe care îl au profesorii în procesul de educație. Educația nu ține de o categorie profesională, de un minister. Ea ține de viață. Având în vedere acest cadru larg, toată societatea trebuie să treacă printr-un proces de educație. Educația începe în familie, continuă în școală și se finalizează în biserică. Evident, nu oricine poate îmbrățișa cariera didactică. Competența, ținuta morala și tactul pedagogic îl definesc. Proiectul AUR, „numit Domnul Trandafir,” are rolul de a reda respectul cadrelor didactice

AUR Constanta zice ca Mohammad Murad nu s-a inscris in partidul lui George SimionGabriela Andrei

Dacă discutam despre educație trebuie să înțelegem că dezvoltarea unor industrii noi este necesară. Dacă dorim să avem locuri de munca, avem nevoie de un sistem educațional consistent. Avem o poziție clară față de duplicitarismul premierului Ciolacu care încearcă să întârzie introducerea în plen a proiectelor legate de reglementarea jocurilor de noroc. Avem tineri care sunt lăsați singuri acasă alături de bunicii lor și dacă permiți aceste vicii în interior orașelor, coroborat cu consumul de droguri avem în fața noastră necesitatea clară a luării unor măsuri dure. Un alt subiect important îl reprezintă opoziția AUR față de interzicerea plaților în numerar”, a transmis Dumitru Bădrăgan.

AUR Constanta zice ca Mohammad Murad nu s-a inscris in partidul lui George SimionDumitru Bădrăgan

Se introduce un nou plafon de limitare a plăților în numerar. Acest blocaj reprezintă în concret o încălcare a drepturilor și libertăților oamenilor. Limita de 1.000 de lei este foarte mică. Guvernul actual a făcut această limitare fără a avea în calcul faptul că aproximativ jumătate din mediul numerar trăiește în noroi, fără canalizare, apa curentă, gaze. Partidul AUR se va opune acestei limitări.”, a adăugat avocatul Nicolae Vlahu.

AUR Constanta zice ca Mohammad Murad nu s-a inscris in partidul lui George SimionNicolae Vlahu

Schimbând registrul, reprezentanții AUR au fost întrebați dacă afaceristul Mohammad Murad, membru al Partidului Ecologist Român, s-a înscris în AUR. 

AUR Constanta zice ca Mohammad Murad nu s-a inscris in partidul lui George Simion

”Nu avem o adeziune din partea domnului Murad, la nivelul județului Constanța. Încă nu ne apare in evidență”, au transmis reprezentanții AUR

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa atata aur, am tras apa.
0
2
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
5
0
s-au prins că Murad Mohammad e teapa mare
6
0
oare au mai racolat ceva nou pentru viitoarele tabere de vara?
3
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166